Adriana Bahmuțeanu, protest public împotriva măștii de protecție. Toată lumea a văzut ce face cu ea VIDEO

Adriana Bahmuțeanu, protest public împotriva măștii de protecție. Toată lumea a văzut ce face cu ea VIDEO
Adriana Bahmuțeanu, protest public împotriva măștii de protecție. Toată lumea a văzut ce face cu ea VIDEO

Situație incredibilă în plină stradă. Adriana Bahmuțeanu s-a filmat într-o ipostază șocantă. Toată lumea a văzut ce face fosta prezentatoare TV cu masca de protecție. Bruneta face un apel către toți românii să iasă în stradă, la proteste.

Adriana Bahmuțeanu, protest public împotriva măștii de protecție

Manifest șocant din partea Adrianei Bahmuțeanu. Chiar dacă fosta vedetă de la Antena Stars a fost, dintotdeauna, împotriva măsurilor de protecție și a restricțiilor impuse în contextul epidemic, de data aceasta bruneta a recurs la un gest incredibil, în plină stradă. Fosta soție a lui Silviu Prigoană incită oamenii să protesteze împotriva noilor reguli din pandemia de coronavirus prin lucrurile pe care le face.

Celebra jurnalistă s-a filmat într-o ipostază năucitoare, în mijlocul Capitalei: a dat foc unei măști sanitare de protecție, pentru a le demonstra tuturor că acestea nu sunt adecvate pentru sănătatea oamenilor, conținând foarte mult material plasticos.

„Vreau să vă arăt astăzi cum arde această mască compusă în totalitate din plastic. M-am gândit să-i dau foc ca să vedeți și dumneavoastră cum arde, să vedeți ce purtăm noi la gură de un an de zile.

Uitați-vă cum arde această mască, ce are în ea, numai plastic ordinar. Cu plasticul ăsta ordinar suntem noi obligați să mergem pe stradă în fiecare zi, să intrăm în magazine cu acest plastic ordinar. Uitați-vă cum cad bucăți de plastic din această mască pe jos, este incredibil!

Suntem obligați să purtăm nenorocirea asta la gură după ce că abia respirăm de poluare, suntem obligați să purtăm și plasticul ăsta nenorocit la gură.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pe filmare.

Adriana Bahmuțeanu cheamă oamenii în stradă, la protest

Cunoscută pentru stilul său tranșant, direct și dur de a spune lucrurilor pe nume, Adriana Bahmuțeanu a făcut o comparație șocantă, asemănând masca de protecție cu o piesă de lenjerie intimă, inutilă în fața unui abuz fizic.

Jurnalista a făcut un apel public către toți românii să iasă la proteste, în stradă, pentru a-și apăra drepturile. De asemenea, controversata brunetă le-a transmis un mesaj și șefilor din Guvern:

„Vreau să vă rog pe toți, mâine, sâmbătă, la ora 15, să ieșiți la protest, doar așa scăpăm de acest plastic la gură. Doar așa vom reuși să-i convingem pe guvernanți că n-au luat până acum nicio măsură, că nu fac nimic ca să ne protejeze, n-au făcut locuri noi la ATI, nu fac altceva decât să dea amenzi și să ne înfricoșeze.

Eu v-am mai zis, ne apără precum chiloții la viol. Masca asta nu este cea mai bună soluție. Soluția ar fi ca guvernanții să fie alături de popor, să ne protejeze și să facă ceva pentru noi, nu aceste măsuri pe care le iau ei, doar să ne amendeze, doar să ne omoare în spitale și în practică să nu facă nimic din ceea ce au promis.

Ieșiți, oameni buni, peste tot, în orașele în care locuiți!”, a completat fosta vedetă de la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI