Adriana Bahmuțeanu, reacție halucinantă la proteste: ‘Masca e la fel precum chiloții la viol’

Adriana Bahmuțeanu, reacție halucinantă la proteste: ‘Masca e la fel precum chiloții la viol’
Adriana Bahmuțeanu (Foto: Antena 3)

Sute de oameni s-au adunat sâmbătă, 20 martie, la protestul față de restricțiile luate de autorități pe timpul pandemiei, dar și față de măsura de a purta mască. Oamenii au ieșit în stradă fără să respecte distanțarea socială sau să poarte mască, iar Diana Șoșoacă a fost printre cele mai vehemente voci împotriva acestor măsuri.

Adriana Bahmuțeanu spune că masca de protecție este inutilă

Printre cei prezenți la protest s-a aflat și Adriana Bahmuțeanu, care se declară nemulțumită de măsurile de restricție luate de Guvern în contextul combaterii răspândirii virusului.

Fosta prezentatoare Tv a declarat că masca de protecție este complet inutilă și a obosit să o poarte. În plus, vedeta a spus că măsurile luate de Guvern nu își dovedesc eficiența și că tot ce au obținut autoritățile a fost să instaleze frica în populație.

”Am venit pentru că am obosit să trăiesc un an în frică. Am obosit să văd cum autoritățile ignoră de fapt cerințele poporului român. Am obosit să port o mască care nu-mi servește la nimic. Mă apără de virus cum mă apără și chiloții la viol. Deci nu se poate așa ceva. Am obosit să aud de tot felul de măsuri care nu-și dovedesc eficiența. Aș vrea ca Guvernul să fie aproape de popor, aproape de oameni, dar de un an de zile ne înfricoșează. Asta a știut să facă, atât, din păcate” a spus Adriana Bahmuțeanu.

Diana Șoșoacă, la protestul din Piața Victoriei: „E o tentativă de omor”

De asemenea, Diana Șoșoaca a declarat faptul că purtarea măștii este o tentativă de omor, că pandemia nu există, iar raportările de cazuri de COVID-19 sunt false. Ea a îndemnat oamenii să încalce restricțiile, pentru că ele nu ar avea bază legală, a spus senatoarea.

„Este o tentativă de omor ce se întâmplă în școli. Cum e posibil să facă sport cu masca pe față? Iohannis, care a distrus România împreună cu criminalii anteriori și actuali să vină și să vorbească cu poporul și cu singurul senator care îi apară pe români. Unde e Cîțu? Unde sunt miniștrii? Grupul de comunicare strategică și cel pentru vaccinare nu au niciun medic. Sunt persoane din ministere, purtători de cuvân, din câte am înțeles toți fac parte din Servicii. Noi nu avem pandemie. Nu e nici măcar epidemie certificată în România. E o chestie logică care reisese inclusiv din legislație. Nu mă las până când acești oameni nu vor fi demiși sau nu își vor da demisia”, a declarat Diana Șoșoacă.

Amenzi de mii de lei, după protestul față de restricții, din Piața Victoriei

S-au aplicat amenzi în valoare de 29.950 de lei, după protestul la care au participat aproape 1000 de persoane în Piața Victoriei. Organizatorii evenimentului au fost și ei sancționați, din cauza nerespectării distanțării sociale și a nepurtării măștilor de protecție.

„Până la momentul întocmirii acestui comunicat, au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 29.950 de lei, atât organizatorilor, cât și unora dintre participanți. Organizatorii activităților au fost sancționați contravențional pentru că nu au luat măsurile necesare astfel încât să nu permită depășirea numărului maxim de 100 de participanți, nu au asigurat respectarea de către aceștia a celorlalte măsuri de protecție sanitară, în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 293 din 10 martie 2021 și nu au respectat locul de desfășurare a activităților declarate”, a comunicat Jandarmeria.

Urmăriți Playtech.ro și pe