05 sept. 2024 | 14:50

Adrian Nartea are o soție superbă. Cu ce se ocupă Alina și cum s-au cunoscut. Cei doi se iubesc de mai bine de 13 ani, dar au fost la un pas de despărțire

Monden
Adrian Nartea are o soție superbă. Cu ce se ocupă Alina și cum s-au cunoscut. Cei doi se iubesc de mai bine de 13 ani, dar au fost la un pas de despărțire
Adrian Nartea are o soție superbă.

Motivul pentru care Adi Nartea și soția sa au fost aproape de separare. Adi Nartea și soția sa, Alina, au o relație de 13 ani, dar au avut parte de dificultăți în povestea lor de dragoste. Celebritatea și nașterea celor două fiice ale lor au pus la încercare relația lor de cuplu. Actorul a admis că au fost foarte aproape de despărțire, dar, din fericire, au reușit să depășească acele momente dificile.

Cei doi se iubesc de mai bine de 13 ani, dar au fost la un pas de despărțire

Adi Nartea a câștigat notorietate datorită rolului său din serialul „Vlad”, dar, în ciuda succesului său profesional, situația din viața sa personală era cu totul diferită. Adi și Alina s-au întâlnit în 2010, iar patru ani mai târziu și-au unit destinele prin căsătorie.

Recent, actorul a dezvăluit că popularitatea sa a avut un impact negativ asupra relației sale cu soția, care tocmai adusese pe lume două fiice, Mara și Petra. În această perioadă, Nartea era adesea ocupat pe platourile de filmare, ceea ce îi lăsa soției sale nevoie constantă de sprijin și prezență. Actorul a recunoscut că el și Alina au traversat o criză de cuplu atât de serioasă încât a fost pe punctul de a pune capăt căsniciei lor.

Motivul pentru care Adi Nartea și soția sa au fost la un pas de despărțire

Adi Nartea a vorbit, cu sinceritate, în cadrul podcastului lui Teo, despre provocările cu care s-a confruntat în căsnicia sa cu Alina, soția și mama celor două fiice ale sale. Actorul a mărturisit că, într-o anumită perioadă, au fost foarte aproape să pună capăt căsniciei lor.

„Eu și Alina suntem împreună din anul 2010 și ne-am căsătorit în anul 2014. După 13 ani de relație este călită, mai ales după toată nebuniile prin care am trecut și chiar din perioada serialului „Vlad’. Acea perioadă a fost foarte grea pentru noi, ca și cuplu, pentru că eu plecam dimineața la ora 5, ma întorceam seara la 7, 8. Ea era mereu cu Mara, trebuia să o gestioneze pe ea. Intrasem într-o criză foarte mare de cuplu. Petra, fiica noastră, a venit într-un moment în care noi eram destul de în criză, tulburi. Ulterior, a venit pandemia, care ne-a forțat să stăm în casă, am făcut terapie de cuplu, am încercat să dregem lucrurile și din încercarea asta a apărut Petra. Atunci, cumva, lucrurile s-au domolit, și valul „Vlad’ se încheiase și mi-am dat seama că oricâtă glorie aș avea în „Vlad’ sau pe scenă, acasă este altceva. Când ajungi acasă și una este răcită, cealaltă este cu pampersul plin și vin grămadă pe tine, una râde, alta plânge, Alina e supărată în colț, așteptând să vin acasă să preiau din sarcini, este mai important decât cele 3 mii de persoane care te aplaudă pe scenă”, a povestit Adi Nartea, pentru sursa menționată.

Adi Nartea primește în continuare mesaje de la fane

Adi Nartea a admis că, deși continuă să primească mesaje de la fani, preferă să nu le împărtășească soției sale. În plus, partenera actorului a decis să nu se implice în această situație. Există, de asemenea, femei care adoptă un comportament online ce poate fi considerat hărțuire, iar în astfel de cazuri, managerul lui Nartea intervine pentru a rezolva problema.

„Eu sunt foarte politicos, îmi place, sunt Leu și chestiile astea mă gâdilă la orgoliu. Tocmai de aceea le și onorez cu plăcere, adică plăcerea socială, plăcerea politic și aici mă refer la femeile care vin să facă poze cu mine. Când primesc poze și mesaje indecente de la femei, o protejez și pe Alina și nu-i spun, dar dacă mi se pare că are și o notă comică, râdem împreună. Ea, cumva, este conștientă și ea se protejează de lucrurile astea, pentru că știe că pentru mine valorează foarte mult familia, casa, ea, copiii(…) Am avut și câteva stolkărițe și este foarte nasol. Chiar dacă le dai block, fac în așa fel să ajungă din nou la tine, se înverșunează și atunci lucrurile de dezechilibrează. Atitudinea este să lași staff-ul sau agentul să se ocupe sau să dai ignore”, a mai spus actorul.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Alina Sorescu și Alex Ciucu au stat ore bune la tribunal! Artista, prima reacție: „Sunt încrezătoare că decizia va fi în beneficiul fetelor”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Netflix pregătește o comedie fantastică: Despre aventurile unui bărbat divorțat. Video
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
A explodat bomba despre Klaus Iohannis. S-a aflat ce a făcut președintele României: 18 ani ne-am judecat
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Mai mult decât fantastic e doar Tantastic Studio! Servicii premium de bronzare la solar Pipera
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro