12 mart. 2024 | 11:11

Adrian Daminescu pregătește piese noi:” M-am reîntors!”. Cum îl susțin colegii de scenă pe solistul care s-a tratat de o boală nemiloasă EXCLUSIV

EXCLUSIV
Adrian Daminescu pregătește piese noi:” M-am reîntors!”. Cum îl susțin colegii de scenă pe solistul care s-a tratat de o boală nemiloasă EXCLUSIV

Adrian Daminescu pregătește noi concerte, în 2024, după o pauză muzicală de trei ani, perioadă în care s-a tratat de cancer pulmonar. La aflarea veștii că artistul Adrian Daminescu a început deja munca, în studioul de înregistrări, colegii săi de breaslă, din toate generațiile, îi transmit mesaje de încurajare, de susținere, prin intermediul Playtech Știri.

Adrian Daminescu: ”M-am întors în studio, vă pregătesc surprize muzicale”

După o luptă dură cu cancerul pulmonar, marele nostru artist Adrian Daminescu a revenit, zilele trecute, în studioul de înregistrări, pentru a pregăti noi cântece, pentru publicul de care i-a fost atât de dor:

”Eu m-am reîntors în studio și vă pregătesc surprize muzicale. Vă îmbrățișez strâns și cu dor, pe toți”, este mesajul lui.

Starea de sănătate a cântărețului este bună, după trei ani de emoții și de tratamente. Prietenii apropiați ne-au dat vești îmbucurătoare:

”Adrian se simte bine, a făcut tot tratamentul. Are o mare dorință de a compune și de a înregistra piese noi, pentru publicul care l-a susținut în această perioadă foarte grea”, ne-au declarat prietenii săi, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Dan Helciug: ”Să ne încânte cu creațiile sale cât mai mult”

La aflarea veștii că Adrian Daminescu s-a refăcut, din punct de vedere medical, și că va urca din nou pe scenă, artiștii au dorit să îi transmită mesaje de susținere. Dan Helciug, solistul trupei Spitalul de Urgență, s-a bucurat sincer:

”Este o bucurie enormă această veste. Adrian Daminescu face parte din garda muzicală super clasică, de unde toți au avut de învățat.

Îl stimez enorm, ca om și artist, așteptăm cu bucurie revenirea lui, îi dorim multă sănătate, succes și să ne încânte cu creațiile sale cât mai mult!”, spune Dan Helciug, exclusiv pentru Playtech Știri.

Citiți și: Adrian Daminescu, înlăturat de la conducerea Circului din București. Ce a anunțat (exclusiv) 

Călin Geambașu: ”Revenirea lui Adrian Daminescu e un moment frumos”

Și artistul Călin Geambașu ne-a vorbit, cu entuziasm, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre reîntoarcerea lui Adrian Daminescu în lumina reflectoarelor:

”Ce mă bucur! La mijlocul anilor 90, când am început să particip la Festivalul Mamaia, era, pentru mine, un puști, un fel de miracol să-i am colegi de scenă și totodată concurenți pe Adrian Daminescu și alte voci remarcabile, la secțiunea Creație.

Adrian Daminescu a fost și este o voce deosebit de cultivată și cu un timbru aparte, iar revenirea lui este un moment frumos pentru muzică și iubitorii de muzică. Multă sănătate!”.

Cum se simte Adrian Daminescu, la doi ani după ce a primit un diagnostic dur: „Am de lucru, nu mă plâng!”. Totul despre soția lui, care îi e alături, la greu, dar și despre marea pasiune pentru pescuit EXCLUSIV

Natalia Guberna: ”Mai are să ne spună povești de viață”

Iată ce spune și Natalia Guberna, solista care a debutat, în anii comunismului, alături de Adrian Daminescu. Ea susține că titlurile pieselor lui par a fi fost predestinate:

”Într-o zi”, cântecul interpretat de Adrian, spune ce se poate întâmpla ”într-o zi”…”Portret de fată”, ”Ochii tăi” și M-am îndrăgostit de tine” par a fi piese predestinate. Întâlnirea cu Dana, soția lui, i-a schimbat drumul.

Atunci, piesa ”Tu mă ridici” a fost momentul prin care el a trecut, iar Dana și noi, fiindu-i alături, l-am susținut. Adrian Daminescu mai are să ne spună povești de viață. ”România”, cântecul scris de el, muzică și text, va fi alături de el cu aplauze!

Mă alătur colegilor mei cu urări de sănătate, iubire și credință!”, ne-a declarat Natalia Guberna, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Susținut de soție și de fiul adoptiv: ”Oamenii, în general, au o conexiune”

În lupta cu boala, Adrian Daminescu a fost sprijinit de soția Dana, dar și de Cezar, fiul său adoptiv. Într-un recent interviu, Cezar ne vorbea despre relația strânsă cu celebrul său tată, căruia i-a fost aproape în momentele de cumpănă ale vieții:

”Oamenii, în general, au o conexiune și o apreciere. Cumva, am rezonat unul cu altul, foarte bine. Există o apropiere foarte mare. Am ajuns la această situație în care eu îi port numele. Eu îi spun Adrian, așa am simțit, eu de fel nu sunt cu ”mămica”, cu ”tăticul”, eu sunt puțin mai rece.

Dar, când a fost momentul cel mai dificil, când am aflat că trebuie să facă tratament la spital, timp de un an, în fiecare dimineață, am revenit din Columbia, am încheiat instant sezonul de călătorii. L-am însoțit mereu la spital, îl așteptam pe hol, stând pe un scăunel”.

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Trăistariu, vorbe grele după Eurovision. De ce a ajuns concursul o catastrofă
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
Schimbare pentru cei care au PERMIS CATEGORIA B. Decizia oficială a intrat deja în vigoare
Capital.ro
Horoscop 13 mai 2024. Berbecii vor fi plini de energie și determinare, Racii iau decizii înțelepte
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro