08 feb. 2022 | 09:55

Adina Halas, totul despre gala ‘Bravo, ai stil! Celebrities’: „Nu mă așteptam” (exclusiv)

Monden
Adina Halas, totul despre gala 'Bravo, ai stil! Celebrities': „Nu mă așteptam” (exclusiv)
Adina Halas, totul despre gala 'Bravo, ai stil! Celebrities':

Adina Halas a făcut parte dintre concurentele apreciate de la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrites. Ea a ajuns în finală și a reușit să capteze atenția publicului. Ea a mărturisit totul despre emisiunea la care a participat, menționând și cum anume a reușit să o schimbe competiția de la Kanal D.

Adina Halas, totul despre gala ‘Bravo, ai stil! Celebrities’

Adina Halas nu este dezamăgită că nu a câștigat marele premiu al emisiunii. Ea s-a bucurat de competiție și s-a bucurat de sprijinul publicului.

„A fost o gală foarte frumoasă, la fel și momentele, dar și ținutele. S-a văzut că toate eram emoționate. Mă bucur enorm că am ajuns până la final, este un proiect dificil, dar și foarte frumos. Mă bucur că am ajuns în finală. Nu mă așteptam la nimic, sinceră să fiu.

De-a lungul competiției, am lăsat ca totul să fie o surpriză, chiar și faptul că mereu am ieșit la voturi pe locul trei. Nu m-am culcat pe o ureche, mă gândeam că lucrurile se pot schimba oricând, mai ales pentru că nu ține de mine.

M-am bucurat de fiecare dată când m-am clasat pe al treilea loc. Nu m-a dezamăgit faptul că nu s-a întâmplat la fel și în marea finală, nu aveam niște așteptări formulate, aveam o speranță. Am fost bucuroasă că publicul m-a susținut, m-a protejat și m-a dus până în finală.”, a spus Adina Halas pentru Impact.ro.

Adina Halas a mărturisit că nu a fost surprinsă că Ruxi a fost numită marea câștigătoare de la „Bravo, ai stil! Celebrities”:

„Da, mă așteptam să câștige, este o concurentă foarte bună. Pentru mine nu ar fi fost o surpriză dacă ea sau Viviana ar fi ieșit câștigătoare, ele au fost de la început în acest show, au ajuns la inima publicului, mi s-a părut firesc.

Nu a fost o surpriză foarte mare, însă până în ultima secundă a fost destul de strâns atunci când vine vorba despre voturi, putea să fie oricare dintre ele.”

Ce a învățat-o experiența Bravo, ai Stil

De altfel, după competiție, Adina Halas este de părere că are mai multă încredere în sine din punct de vedere stilistic. Ba chiar nu ar spune nu unui alt proiect de acest gen.

„Mi se pare o experiență extraordinară, încurajez ca toată lumea care are șansa de a face parte din proiect să o facă. Este o experiență care m-a ajutat să înțeleg câteva lucruri esențiale despre mine.

Eu sunt obișnuită cu media de mulți ani, așa că aveam tendința de a nu arăta publicului toate stările prin care trec. Aici mi-am permis să îmi arăt și vulnerabilitatea, am înțeles că acest lucru nu este chiar așa de rău și este bine să las oamenii să mă cunoască așa cum sunt în realitate.

Din punct de vedere stilistic, în trecut, când mergeam la evenimente, abordam o variantă simplă. Foarte mulți dintre care mă cunosc în realitate, printre care prietena mea, Carmen Brumă, mi-au zis că mă îmbrac mult mai mișto. O să fiu mult mai relaxată după emisiune, mult mai sigură pe mine din punct de vedere vestimentar.”

Acum, fosta concurentă de la Kanal D o să se întoarcă la proiectele sale din zona publicității, dar și-ar mai dori un proiect de televiziune.

„O să mă reîntorc la proiectele pe care le am în zona de publicitate. În această perioadă, așa cum era normal, am lăsat alte cereri pentru mai târziu. Mai departe o să mă ocup de campaniile în care sunt implicată, tot ce fac se învârte tot în zona publicității.

Atunci când vine vorba despre viitorul meu în media, probabil o să intru într-un alt proiect TV în viitor, nu știu în acest moment. Mi-aș dori să rămân în aceeași zonă, televiziunea rămâne marea mea dragoste, aici mă văd în continuare.”, conchis aceasta.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Revenire de senzație pentru Chefi. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni din ROMÂNIA
Capital.ro
Orașul în care Primăria transformă o baltă în parc cu 20 de milioane de euro. Urmează exproprierile!
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro