Adina Bourceanu rupe tăcerea. De ce s-a ras pe cap, de fapt

Motivul pentru care Adina Bourceanu s-a ras în cap?

Adina Bourceanu a dezvăluit misterul care se așternuse în privința noii sale schimbări de look. De ce s-a ras în cap, de fapt? Care a fost motivul din spatele acestei noi apariții cu care copiii ei s-au obișnuit destul de greu?

Care a fost motivul pentru care Adina Bourceanu s-a ras în cap?

Adina Bourceau își surprinde fanii pe zi ce trece. După decizia uriașă de a scăpa de multe kilograme cu care se obișnuise deja de ani buni, acum a revenit în fața lor tunsă la zero. Decizia a luat-o pe repede înainte, dintr-o nebunie, spune aceasta. Adina a renunțat pentru o perioadă la pletele sale din dorința de a-și stăpâni curiozitatea pe care o avea deja de multă vreme. „Fără filtre, fără teamă, fără regret! Mi-am dorit mereu ca o dată în viață să mă rad în cap. Am făcut-o acum!”, a scris Adina Bourceanu pe contul său de Instagram.

O altă imagine la fel de surprinzătoare pentru cei care o urmăresc a fost cu aceasta vopsită alb. Soția fostului fotbalist al FBSB-ului și-a făcut apariția în platoul „Vorbește lumea” cu o altă coafură îndrăzneață. ”Înainte de a veni la voi în emisiune am trecut pe la stilist și, în două minute, am devenit alba la păr! Mi-a zis, pot să-și dau cu un spray? Și așa am devenit alba. În două minute”,a povestit, amuzată, Adina. Care a dezvăluit că va repeat și cu alte culori.

Care este motivul pentru care Adina Bourceanu a renunțat la pletele sale?
Care este motivul pentru care Adina Bourceanu a renunțat la pletele sale?

„Sunt o bucătăreasă desăvârșită”

„Acum am 55 de kilograme. Înainte aveam 90. Cel mai bine mă simt la 53. Dar am perioade în care iau 2 kilograme sau le dau jos, oscilez. Mănânc, într-adevăr, tot ce doresc, însă în cantități mici. Nu pot avea 5 mese pe zi pentru că sunt destul de ocupată și nu am timp. Ciugulesc pe timpul zilei, stau și la masă când apuc, dar mănânc ce vreau. Ideea este că mănânc în cantități mici. De gătit, gătesc foarte mult, și foarte bine, sunt o bucătăreasă desăvârșită, dacă pot spune asa, așadar, dacă gătesc atât de mult, nu mă abțin, mănânc și eu, dar, repet, în cantități mici”
Adina Bourceanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI