Adina Alberts, atac grav la Nicușor Dan după incendiul de la Matei Balș. L-a linșat public

Adina Alberts, atac grav la Nicușor Dan după incendiul de la Matei Balș. L-a linșat public
Adina Alberts, atac grav la Nicușor Dan după incendiul de la Matei Balș

În contextul tragediei provocate de incendiul de la Institutul ”Matei Balș” din Capitală, dr. Adina Alberts a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Ce spune medicul despre Nicușor Dan?

Adina Alberts, atac grav la Nicușor Dan după incendiul de la Matei Balș

Vineri, dr. Adina Alberts a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care transmite condoleanțe familiilor îndoliate. Totodată, medicul a adăugat că o aerotermă nu are ce căuta într-un spital, deoarece caloriferele ar trebui să fie cele care dau căldură, acesta fiind motivul pentru care s-a întâmplat tragedia.

”DOAMNE DUMNEZEULE….
Transmit condoleanțe și multă putere familiilor care și-au pierdut apropiații în incendiul de la Institutul “Matei Balș!”!

”Aerotermă în spital?!? Ce caută o aerotermă în spital?!? A cui era aeroterma?! A spitalului sau a pacientului?! De ce era acolo?! Era frig în spital?! Dacă da, de ce era frig în spital și cine e de vină că era frig în spital?! O flamă de la aerotermă, într-o atmosferă supra saturată de oxigen, poate fi o cauză pentru o astfel de catastrofă!

Nu e căldură în caloriferele noastre, oameni buni. Vă spuneam acum 10 zile că NU E CĂLDURĂ în București! Nu e căldură în casele noastre, în instituțiile publice, în spitale… Iată la ce tragedie a putut duce o astfel de situație….
Domnule Nicușor Dan nu vă simțiți cumva cu “musca pe căciulă”?!” este mesajul postat de dr. Adina Alberts.

Ce spun anchetatorii și reprezentanții Institutului ”Matei Balș”

Nu cu mult timp în urmă, anchetatorii au finalizat primele cercetări. În privința informației că în salonul unde a izbucnit incendiul ar fi fost o aerotermă, anchetatorii susțin că nu se știe deocamdată, însă, problema va fi lămurită după investigații mai ample la fața locului.

De asemenea, reprezentanții spitalului spun că vor vor ajuta prin orice mijloace ancheta pentru lămurirea aspectelor care au dus la incendiul de la ”Matei Balș”, de vineri dimineață. Totodată, reprezentanții Institutului le-au transmis condoleanțe familiilor celor decedați.

”Echipa Institutului Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” va sprijini ancheta în curs și lămurirea aspectelor care ar fi putut duce la accidentul din această dimineață, cu atât mai mult cu cât autorizațiile și avizele sunt la zi.

Echipa Institutului Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” transmite condoleanțe familiilor victimelor accidentului din dimineața zilei de 29 ianuarie, soldat, din păcate, cu 5 decese, dintr-un total de 101 pacienți spitalizați, îngrijiți de 20 cadre medicale pe timpul nopții, inclusiv medicul șef de gardă”, se arată într-un comunicat pe site-ul instituției.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI