Adi Despot a dat share unui video al fetelor de la Bambi. Ce isterie a urmat pe Facebook

Adi Despot a dat share unui video al fetelor de la Bambi. Ce isterie a urmat pe Facebook
Ce isterie a urmat pe Facebook dupa ce Adi Despot a dat share la un video cu fetele de la Bambi

Artistul Adi Despot a share-uit pe Facebook un video cu piesa ”Măști cu zâmbet”, piesă ce le aparține fetelor de la Bambi, iar internetul a luat foc.

Adi Despot a dat share unui video al fetelor de la Bambi

Adi Despot, solistul trupei Vița de vie și-a șocat când a dat share la o piesă a fetelor de la Bambi, care se numește ”Măști cu Zâmbet”. ”La revedere, pa!”, a scris el în descriere. Statusul a fost unul ironic, în stilul caracteristic, însă se pare că fanii nu prea i-au gustat ironia de data asta.

Astfel că i-au transmis mesaje dure, dar mai ales le-au criticat pe cele două artiste, Denisa și Raluca. Imaginile cu comentariile fanilor, foarte multe la număr, pot fi văzute în galeria foto a articolului.

”Mi-ar fi plăcut să fiu profesor”

Adrian Despot, solistul de Vița de Vie, este cunoscut pentru felul în care nu alege să se ascundă în spatele cuvintelor atunci când are ceva de comunicat. În urmă cu șase șapte luni, acesta a dat un amplu interviu pentru adevărul.ro în care a dat amănunte despre viața în pandemie, dar a dezvăluit și un amănunt senzațional. Astfel că dacă nu ar fi fost muzician, lui Adi Despot i-ar fi plăcut să fie profesor.

”Viaţa m-a luat cumva pe nepregătite, nici măcar n-am apucat -să-mi doresc să fiu ceva. Mama mi-a zis să cânt la chitară, am început să cânt, după aia am intrat într-o gaşcă de rockeri, am intrat la liceu – de atunci tot ce ţin minte e că am făcut baschet şi chitară –, a urmat Facultatea de Muzică. A venit Şcoala Vedetelor, am ajuns pe culmile gloriei în România.

Când eram în culmea gloriei, am plecat din Şcoala Vedetelor, pentru că am realizat că nu asta îmi doream, am luat-o de la zero cu o trupă de rock, am reuşit să creez Viţa de Vie. Cred că mi-ar fi plăcut să fiu profesor, dacă n-aş fi fost muzician. Mama mea e profesoară şi probabil că s-a lipit şi chestia asta de mine”, a mărturisit Adi Despot.

Cum încearcă să le fie de folos tinerilor

Acesta a mărturisit că în interviurile pe care le ia sau în discuțiile pe care le poartă cu diverși artiști încearcă să extragă idei pentru tinerii care vin din spate, pentru a-i ajuta.

”În toate interviurile pe care le iau, în toate discuţiile pe care le port public cu diverşi artişti, la radio, pe Facebook sau în altă parte, încerc să extrag de la ei nişte scurtături pentru tinerii care vin din spate, astfel încât ei să reuşească să treacă mai repede decât noi peste anumite etape.

Dacă în cazul nostru nu aveai de unde să-ţi iei informaţia, nu existau partituri şi scoteam toate cântecele după ureche, astăzi există atât de multă informaţie pe Internet încât îţi trebuie şansa să reuşeşti să ajungi la informaţia utilă pentru tine.

Încerc să extrag esenţa de la artiştii cu care vorbesc (n.r. – de exemplu, la emisiunea radio „Playground cu Despot şi Hefe“, difuzată la Radio Guerrilla), îi întreb: ”Cum ai făcut să reuşeşti? Spune-mi mica ta reţetă, pentru că vreau să o audă şi cine are acum 16 ani sau 18 ani, cine vrea să fie ca tine şi nu ştie de unde s-o apuce”, a spus Adrian Despot.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI