E scandal la Pro TV. A primit marea lovitură pentru prima oară în 25 de ani

E scandal la Pro TV. A primit marea lovitură pentru prima oară în 25 de ani
Ce lovitura a primit Pro Tv

Postul de televiziune Pro TV a primit lovitura de grație chiar de Ziua Națională a României, 1 Decembrie. Șefilor nu le-a venit să creadă când au auzit asta. Ce a făcut postul de televiziune în ziua în care a împlinit 25 de ani  de emisie.

E scandal la Pro TV

Postul de televiziune a împlinit 25 de ani de emisie pe data de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României. Cu toate că această aniversare ar fi trebuit să fie prilej de sărbătoare, aparent, șefii televiziunii din Pache Protopopescu nu au fost foarte mulțumiți de cifrele audiențelor de marți. Astfel că Antena 1 a bătut PRO TV de ziua sa, pentru prima oară în 25 de ani.

Această premiera istorică a fost înregistrată chiar pe 1 decembrie 2020, atunci când Antena 1 a dominat toate segmentele de public pe parcursul întregii zile. Antena 1 și-a ținut publicul cu sufletul la gură cu programe spectaculoase de Ziua Națională, iar peste 850.000 de români s-au uitat la „Neatza cu Răzvan și Dani”, atunci când Romică Țociu a intrat în pielea liderului comunist Nicolae Ceaușescu și a susținut un discurs memorabil în platoul matinalilor. Apoi au urmat invitați de excepție, dar și jocuri amuzante, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.

Distracția s-a mutat la Acces Direct, unde Mirela Vaida a îmbrăcat straie de sărbătoare. Observatorul le-a prezentat românilor cele mai importante știri ale zilei, iar seara s-a încheiat frumos pentru cei de la Antena 1. Emisiunea iUmor a avut „iRoast istoric”, iar reputați actori s-au transformat în personalități legendare ale poporului român. Paula Chirilă, George Tănasă, Andreas Petrescu, Cristi Iacob, Angel Popescu și mulți alții i-au interpretat pe Ion Luca Caragiale, Vlad Tepeș, Elena Ceaușescu, Mihai Eminescu, Traian și Decebal.

Antena 1 a bătut PRO TV-ul de ziua sa, pentru prima dată în 25 de ani

Însă cei de la PRO TV au mizat foarte mult pe emisiunea „Vocea României – Reuniunea”, acolo unde românii și-au putut revedea o parte dintre concurenții și jurații lor favoriți. Andra, Irina Rimes, Horia Brenciu, Smiley, Adi Despot, Marius Moga și Tudor Chirilă au făcut spectacol de zile mari. Conform Pagina de Media, de ziua lui, postul de televiziune PRO TV s-a clasat pe poziția secundă pentru prima dată în ultimii 25 de ani, cu știrile Pro TV, Vorbește Lumea, filmul Moromeții 2, documentarul 3mm despre Simona Halep, emisiunea La Măruță și Ce Spun Românii. Aproximativ 786.000 de privitori au urmărit Pro TV pe 1 decembrie, cu aproape 100 de mii mai puțini decât cei care au urmărit postul Antena 1.

În prime-time, în intervalul 19:00-23:00, PRO TV a stat și mai prost pe național, căzând pe locul trei. Pe urban și comercial a revenit pe doi, însă sub Antena 1.Ediția specială „Vocea României – Reuniunea” s-a clasat pe locul trei pe național și urban.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI