Marele plan pe care îl are Antonia. Ce obiectiv și-a trasat pentru următorii ani EXCLUSIV

Marele plan pe care îl are Antonia. Ce obiectiv și-a trasat pentru următorii ani EXCLUSIV
Marele plan pe care îl are Antonia

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din show-bizz-ul autohton. Sunt împreună de un deceniu, au doi băieți frumoși și au trăit o idilă ca-n telenovele, pigmentată de cel mai lung divorț de care a avut parte artista, căsătorită fiind atunci când și-a cunoscut actualul partener, cu Vincenzo Castellano, tatăl fetiței sale, Maya, care locuiește în Italia. Într-un interviu exclusiv pentru impact.ro, Antonia a mărturisit, printre altele, că nu va mai face și cel de-al patrulea copil, că are în plan nunta cu Alex Velea, dar nu a avansat cu pregătirile acesteia, că cei doi vor scoate și o piesă împreună și că, de Paște, părinții lor sunt cei care le vor găti.

Cum e revenirea la normal? S-au înmulțit concertele? Cânți și-n afara țării?

Au început să apară concerte și sper să fie tot mai multe, având în vedere că nu mai sunt restricții. De altfel, sunt și super entuziasmată că am lansat noul single ”Una Favela” cu Qodes și mi-aș dori să o cânt peste tot, să ajungă la cât mai mulți oameni. Vibe-ul acestei piese m-a cucerit de la prima ascultare, sună a vară, a libertate. Mă bucur să colaborez cu Qodës, este un producător foarte talentat și sper că ”Una Favela” să vă facă să dansați, să vă distrați. Îmi doresc să fie bine primită și în alte țări din lume, pentru că este foarte catchy.

Nu vor mai face alți copii

Aveți in plan anul acesta botezul sau nunta?

Ne dorim să facem nunta, dar pentru că până de curând, erau restricții, nu am avansat în mod semnificativ.

Îți mai dorești un copil?

Nu vom mai face copii. Avem trei copii, suntem norocoși, binecuvântați și fericiți în această formulă.

Cât de greu e să fii mamă a trei copii?

Mă bucur de ajutorul și susținerea lui Alexandru în tot ce înseamnă creșterea copiilor, dar și a părinților noștri care ne sunt alături și ne ajută atunci când avem filmări și concerte.

Spune că Alex Velea e un tată extraordinar

Cine petrece mai mult timp cu copiii?

Amândoi petrecem timp cu copiii, pentru că amândoi considerăm că este esențial să ne aibă aproape, să ne jucăm, să povestim, să ne uităm la desene, să ne spună cum le merge la școală etc.

Cum este Alex ca și tată? 

Alexandru este un tată extraordinar, implicat, iubitor, petrece timp cu ei, îi ia la studio. Amândoi vrem să îi învățăm să fie copii buni, iubitori, respectuoși.

Sunteți împreună de peste un deceniu… Cum mențineți această relație?

Prin iubire, înțelegere, sprijin. Alexandru este pentru mine ”acasă”. Mă ajută de fiecare dată când am nevoie. Îi duce pe copii la școală și grădiniță, uneori mai și gătim împreună. Alexandru și cu mine ne susținem mult unul pe celălalt și cred că acest lucru e esențial.

Fără certuri mari în cuplu, ci doar mici ciondăneli

Cine cedează când vă mai și certați, ca-n orice cuplu?

Cedează cel care a început… Certurile însă nu sunt atât de dese și sunt cumva firești, mici ciondăneli ca în fiecare cuplu.

V-ați gândit la o piesă în doi? Tu cu Alex?

Da, bineînțeles, și cu siguranță că atunci când vom simți că e ”the one”, o vom lansa.

A renunțat să-și mai ia permisul auto

Ai reușit să-ți iei permisul auto în România?

Nu am mai făcut nimic în acest sens.

Ce faci de Paste? Petreci timp în bucătărie? 

De Paște vom petrece alături de familie și de prietenii apropiați. Ca și de Crăciun, părinții noștri sunt cei care se ocupă de pregătirea mâncării care este de fiecare dată delicioasă. Și bineînțeles, mai și comandăm anumite feluri de mâncare pe care ni le dorim.

Tii post? 

Nu, nu obișnuiesc să țin post.

Care e cea mai mare dorință, încă neîmplinită

Care este cea mai mare decepție avută?

Au fost mai multe decepții, au fost mai multe momente și oameni care m-au făcut să sufăr, m-au dezamăgit și recunosc, acest lucru a lăsat urme în sufletul meu și m-au făcut să îmi piardă încrederea în oameni. Încerc să mă vindec.

Dar cea mai mare dorință a ta încă neîmplinită?

Îmi doresc să am o piesă cunoscută în mai multe țări din lume. S-a întâmplat să am piese care au depășit granițele României și sunt recunoscătoare pentru acest lucru. Dar mi-aș dori un hit și mai mare.