Adevărul despre Vlăduța Lupău a ieșit la iveală. Detaliul secret pe care l-a ținut ascuns de fani

Adevărul despre Vlăduța Lupău a ieșit la iveală

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai frumoase artiste de la noi din țară, se bucură de un succes răsunător. Are nenumărați fani, însă nu mulți știu care este, de fapt, numele ei întreg din buletin.

Cu siguranță că v-am trezit această curiozitate, drept pentru care vă vom dezvălui noi acest secret.

Toată lumea o cunoaște pe artista dr muzică populară din Ardeal. Este foarte talentată, are o voce minunată și nu mai punem la socoteală faptul că este extrem de frumoasă.

În ultimii ani, artista a atras un numar tot mai mare de fani, iar pe rețelele sociale este foarte activă. Acolo ține legătura cu admiratorii ei si le arată frânturi din viața ei de zi cu zi.

La cei 29 de ani, Vlăduța Lupău este mereu în Trending, în topurile muzicale de specialitate, dar este și o prezență destul de frecventa pe la diverse emisiuni Tv.

Artista este căsătorită cu Adi Rus, cu care urmează să facă și o nuntă, dar probabil pandemia a fost cea care le-a dat planurile peste cap, cei doi fiind nevoiți să amâne marele eveniment. Dar, cu siguranță acest eveniment este așteptat cu sufletul la gura de numeroșii fani ai artistei, care își doresc sa o vada pe frumoasa Vlăduța Lupău cum va arata îmbrăcată în rochia de mireasă.

Ce apare scris în buletin laVlăduța Lupău?

Acum dacă v-am stârnit curiozitatea cu privire la cel de al doilea prenume al Vlăduței, va dăm un prim indiciu. Aceste este un nume de sfânt. Așadar, Vlăduța Lupău sărbătorește o onomastica anual datorita celui de al doilea prenume al său.

Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem ca numele complet al artistei, cel care apare pe actul său de identitate este Vlăduța Mărioara Rus Lupău.

Nu foarte multă lume știa că se numește și Mărioara, probabil doar persoanele foafrte apropiate aveau cunosțința de acest aspect.

Cine este Vlăduța Lupau?

Vlăduță Lupău s-a afirmat în peisajul muzical românesc datorită vocii și talentului său. Este de profesie medic veterinar, absolvind aceasta facultate la Cluj, unde și locuiește artista.

A ales să urmeze aceasta facultate din dragoste pentru animale, dar se pare că destinul i-a pregătit o alta cale, cea a muzicii și a celebritații.

„Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca. A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar’, a mărturisit Vlăduța Lupău, pentru cluju.ro, citat de Viva!

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI