04 aug. 2021 | 11:11

Adevărul despre trecutul Ramonei Olaru a ieșit la iveală. Cine este, de fapt, prezentatoarea Splash! Vedete la apă

Monden
Adevărul despre trecutul Ramonei Olaru a ieșit la iveală. Cine este, de fapt, prezentatoarea Splash! Vedete la apă
Adevarul despre trecutul Ramonei Olaru a iesit la iveala. Cine este, de fapt, prezentatoarea Splash! Vedete la apa

Ramona Olaru, asistentă la „Neatza cu Răzvan și Dani”, este o femeie extrem de frumoasă, cu forme de fotomodel, care a muncit extrem de mult pentru succesul din prezent. Faima actuală a dobândit-o cu multe sacrificii, adevărul despre trecutul vedetei a ieșit la iveală abia acum.

Din punct de vedere profesional, frumoasa Ramona are motive de bucurie. Recent, a acceptat provocarea de a fi co-prezentatoarea show-ului „Splash! Vedete la apă”. Deși are mereu zâmbetul pe buze și un look impecabil, puțină lume știe detalii din trecutul ei.

Cine este, de fapt, Ramona Olaru

Vedeta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu se sfiiește să recunoască că este o fată simplă, de la țară, cu visuri mărețe. De-a lungul timpului, Ramona Olaru a dezvăluit că și-a petrecut copilăria la o fermă din județul Călărași, unde a trebuit să muncească din greu. A mers cu sapa pe câmp, la cules de porumb cu ziua sau a mers desculță în noroi.

„M-am născut în județul Prahova, Vălenii de Munte, şi mai apoi ai mei s-au mutat într-o fermă din județul Călărași. Acolo unde am crescut şi, da, acolo am avut copilăria aia grea de mers la sapă, de jucat desculţă în noroi, de mers la cules de porumb cu ziua, de mâncat legume direct din grădină. Atunci mi se părea normal. Acum mi se pare că erau un pic cam mult pentru un copil acele munci… Mereu, întorsul în astfel de amintiri mă face să plâng, şi nu ştiu de ce… Aşa că mă opresc aici cu răspunsul la întrebarea asta, că nu e bine să plângi vara!”, a dezvăluit frumoasa vedetă pentru Viva!.

Pe lângă greutățile generate de viața la țară, Ramona mărturisește că a fost victima bullyingului în copilărie.

„Victima bullyingului poate am fost pentru faptul că eu, fiind de la fermă, mergeam la şcoală într-un sat din apropiere, iar acolo eram marginalizată, dacă vrei, sau privită mai ciudat, dar cam atât. Într-un fel sau altul, am fost acceptată, până la urmă!”, a declarat asistenta TV.

Adevărul despre relația cu părinții

În ceea ce privește relația cu părinții, Ramona spune că este una normală, nici siropoasă, dar nici rece. Comunică la telefon, îi mai vizitează din când în când și cam atât.

„Am o relaţie OK, normală, nu extrem de apropiată, dar nici rece. Acum comunicăm la telefon, le mai fac câte o vizită şi cam atât. Cred că, oricât de grea a fost relaţia noastră, a fost foarte bine! Uite unde am ajuns…”, a precizat asistenta de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani‘.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Capital.ro
Mercur a ieșit astăzi din retrograd. Toate zodiile trebuie să fie atente la ce urmează | Date importante care ne influențează viața
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro