Cu ce bărbat a fost surprinsă Ramona Olaru la ceas de seară. Fanii sunt uimiți, nu se așteptau să îi vadă împreună

Cu ce bărbat a fost surprinsă Ramona Olaru la ceas de seară. Fanii sunt uimiți, nu se așteptau să îi vadă împreună
Ramona Olaru, surprinsă în compania unui bărbat. Fanii au rămas șocați

Ramona Olaru a fost surprinsă în compania unui bărbat. Fanii au rămas uimiți de cele văzute pentru că nu se așteptau să îi vadă împreună în această formulă. Cine se afla în preajma asistentei de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’?

Ramona Olaru, surprinsă în compania unui bărbat. Fanii sunt șocați

Ramona Olaru iubește viața de noaptea și categoric nu ratează nicio zi de vineri târzie care să se termine aproape de dimineață. Weekend-ul începe cu oboseală pentru asistenta TV, dar cu amintiri pe cinste.

Și aceasta nu se încurcă deloc! Sezonul estival a prins-o la toate petrecerile și evenimentele mondene care și-au făcut apariția după un an de pandemie și se pare că blondina este mai hotărâtă decât a fost vreodată să recupereze timpul pierdut.

Ramona a decis să iasă cu câteva prietene apropiate la ceas târziu. Desigur că au ales un restaurant cunoscut din Herăstrău, iar voia bună era clar că nu avea cum să întârzie să apară. Mare le-a fost mirarea tuturor urmăritorilor care l-au văzut la masă și pe fostul iubit al vedetei.

Shot-urile au început să curgă, iar toată lumea s-a adunat imediat când în scenă și-a făcut apariția și un magician. Colega matinalilor de la Antenă nu s-a ferit să arate cu cine este și chiar l-a filmat pe celebrul youtuber în timp ce se distra pe cinste.

„Aproape de doi ani”

Nu este de departe prima oară când ei sunt văzuți împreună. Recent, foștii amorezi au mai fost suprinși și la un eveniment cu muzică retro. Desigur că și în acest caz au fost în compania amicilor comuni.

Fanii speră foarte tare la o împăcare care se cam face așteptată după despărțirile cu foc ale celor doi. Ramona și Cuza și-au mai dat o șansă în urmă cu câteva luni bune, dar nu a mers nici de acea dată.

„Aproape de doi ani. O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte.

Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”
Adrian Popescu aka Cuza (Sursa: podcast Radu Țibulcă)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI