Adevărul despre starea de sănătate a lui Ilie Năstase. Cum sunt plămânii lui după covid-19 (exclusiv)

Adevărul despre starea de sănătate a lui Ilie Năstase. Cum sunt plămânii lui după covid-19 (exclusiv)
Cum se simte Ilie Nastase dupa ce a facut COVID

Ilie Năstase a trecut prin momente dificile, după ce a fost infectat cu virusul COVID. La o săptămână după ce a fost externat din spital, fostul mare tenismen al României se simte mai bine. Starea lui de sănătate este una mult mai bună, iar medicii i-au dat de înțeles faptul că nu mai are motive de îngrijorare din cauza bolii. Fostul partener al Ioanei Simion a avut parte de început tumultos de decembrie.

Cum se simte Ilie Năstase, după ce a făcut COVID

Ilie Năstase a fost internat la Spitalul Matei Balș din Capitală timp de o săptămână, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19. Fostul mare tenismen a fost pus sub supravegherea celor mai buni doctori, care i-au oferit îngrijire medicală 24 de ore din 24.

Ajuns la vârsta de 75 de ani, Nasty are mare grijă de sănătatea sa, pe care o consideră vitală. Într-un interviua acordat, în exclusivitate, jurnaliștilor de la Impact, Ilie Năstase a mărturisit că se simte bine, datorită faptului că a făcut o formă ușoară a bolii, care nu i-a adus complicații.

„Mă simt bine! Nu am niciun fel de urmări și nici nu cred că s-a pus vreun moment să am asemenea probleme, fiindcă nu am fost intubat pe termen mediu sau lung. Am mai spus-o, am avut o formă ușoară a bolii și ca atare, plămânii mei sunt în regulă!”, a declarat Ilie Năstase pentru impact.ro.

Ilie Năstase era vaccinat când s-a îmbolnăvit de COVID

Ilie Năstase era vaccinat cu serul de la Johnson & Johnson, în momentul în care a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Fostul mare sportiv a aflat că are COVID atunci când a mers la spital, după ce nu s-a simțit foarte bine. Din fericire, soțul Ioanei Simion a făcut o formă ușoară a bolii.

„Da, am avut o anume medicamentație și ea a avut rezultate. Atunci, pe durata internării, nu acum, când am revenit acasă! Dar nu am avut febră, nici acum, nici atunci, ci doar o tuse care m-a chinuit pentru o vreme. Și chiar dacă s-a dovedit că vaccinul nu m-a ferit complet de boală, fără el probabil că aș fi mai mult de tras.

Și unii medici mi-au spus că dacă nu eram vaccinat, era foarte posibil să fi făcut o formă mai gravă. Eu am preferat să mă vaccinez cu Johnson&Johnson!, a precizat fostul nostru multiplu campion la tenis de câmp Ilie Năstase, pentru sursa citată.

Ilie Năstase și soția lui Ioana au plecat într-o vacanță în Turcia, la jumătatea lunii noiembrie. La întoarcerea în țară, tenismenul s-a simțit rău și s-a dus direct la spital, unde a fost depistat cu COVID. Ioana Simion și-a făcut mai multe teste, PCR și rapide, iar toate rezultatele i-au ieșit negative.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI