Adevărul despre relația dintre Theo Rose și George Mihăiță. Ce a dezvăluit marele actor român EXCLUSIV

Adevărul despre relația dintre Theo Rose și George Mihăiță. Ce a dezvăluit marele actor român EXCLUSIV
George Mihăiță a jucat cu mult talent și rolul lui Haralambie Harpalete

Marele actor George Mihăiță (74 de ani) a revenit în centrul atenției. Și a făcut-o în stil mare, cu rolul lui Bebe Măcelaru, din serialul „Clanul” (PRO TV). Artistul ne-a povestit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre acest personaj controversat. bebe Măcelaru este lider al unei familii de interlopi. celebrul artist îl interpretează într-o manieră proprie. A vorbit și despre colegii lui de pe platourile de filmare. Cea mai dragă îi este Theo Rose, „fiica” lui film. Despre Theo Rose artistul declară: „De departe, îmi place foarte mult cum Theo Rose îmi spune Tătuțu. Are ceva al ei!”.

Ce spune George Mihăiță despre rolurile vieții lui, Bebe Măcelaru și Haralambie Harpalete

Nu mai există niciun fel de îndoieli! Bebe Măcelaru l-a depășit pe Haralambie Harpalete, ca notorietate. Este vorba despre cele două personaje de film interpretate așa cum numai George Mihăiță a știut s-o facă. Le-a făcut pe amândouă în momente cu totul diferite ale carierei sale profesionale.

Primul le-a devenit tuturor popular din această toamnă, odată cu difuzarea serialului de televiziune „Clanul”, de la PRO TV, iar cel de-al doilea rol, lansat odată cu pelicula „Brigada Diverse în alertă!”, în urmă cu mai bine de cinci decenii.

În cel din urmă, îndrăgitul actor întruchipa un brigadier forestier venit la București în încercarea de a deveni un iscusit investigator al Miliției. Iată ce spune George Mihăiță despre rolurile vieții:

„Bebe Măcelaru se bucură de un succes care mi-a depășit așteptările. Recunosc, nu m-am așteptat! Și, da, cred că este peste un alt personaj al meu, la fel de celebru, Harpalete, cel de acum decenii bune.

Spun asta fiindcă oamenii de pe stradă, astăzi, nu ezită să mă strige Bebe sau Bebe Măcelaru! Dar amândouă îmi sunt dragi!”, se destăinuie artistul, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

„Personal, nu mă dau în vânt după porecla Bebe Măcelaru”

George Mihăiță mai spune că nu „Bebe Măcelaru” e însă supranumele său de scenă preferat: „Am să vă dezvălui un mic secret. Personal, nu mă dau în vânt după porecla Bebe Măcelaru. O prefer de departe pe cea cu Tătuțu”.

Mai mult chiar, el are și un top personal al manierei în care colegii săi de serial îi pronunță numele prin care-l recunosc ca lider autoritar al familiei de interlopi.

„De departe, îmi place foarte mult cum Theo Rose îmi spune Tătuțu. Are ceva al ei! În plus, recunosc, cred că joacă o mare influență și faptul că în serial e fiica mea de carne.

Vera Maximilian! Și nu ai cum să nu te topești atunci când copilul te strigă pe nume! Sau te alintă! Și mergând pe linia acelorași argumente, după fii-mea cine poate urma?

Nimeni altul decât David Pribeag, și el copilul meu în serial, interpretat de Marian Olteanu”, sună dezvăluirea „Tătuțului”.

Ce le urează Gerge Mihăiță românilor, de 1 Decembrie

George Mihăiță le transmite un mesaj special nu doar fanilor serialului, ci tuturor românilor, prin intermediul Playtech Știri, cu ocazia Zilei Naționale:

„Dragi români, Sărbătorile ce bat la ușă să vă cuprindă cu bucuria și faptele lor bune. Să vă împliniți speranțele! Vă salută, cu drag, George Mihăiță, directorul Teatrului de Comedie, care vă așteaptă oricând pe scena teatrului!

Iar în fiecare luni, nu uitați, la PRO TV, în Clanul. Bebe Măcelaru vă urează La mulți ani, cu dragoste”. Nici Tătuțu nu va lipsi, vă promit!”.

Urmăriți Playtech.ro și pe