Adevărul despre relația dintre Alex Delea și Elena Chiriac. Ce a dezvăluit câștigătorul Survivor 2022

Adevărul despre relația dintre Alex Delea și Elena Chiriac. Ce a dezvăluit câștigătorul Survivor 2022
Adevărul despre relația dintre Alex Delea și Elena Chiriac. Câștigătorul Survivor 2022 a fost numai zâmbet când a vorbit despre ea.

După o mulțime de speculații, Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, a făcut public adevărul despre el și Elena Chiriac. Tânăra a dezvoltat o pasiune încă de la începutul competiției pentru adversarul ei. Cei doi se pare că încă țin legătura. Barmanul din Constanța a recunoscut totul cu zâmbetul pe buze. Iată care este adevărul despre Alex Delea și Elena Chiriac!

Adevărul despre Alex Delea și Elena Chiriac

Într-un nou interviu oferit jurnaliștilor, Alex Delea a mărturisit care este adevărul despre el și Elena Chiriac, de la Survivor România. S-au cunoscut în Republica Dominicană, unde au participat la competiție în calitate de adversari.

Se știe deja că tânăra în vârstă de 20 de ani a fost fermecată încă de la început de barmanul din Constanța. Iar asta în ciuda faptului că făcea parte dintr-un alt trib. Multe dintre persoanele participante la show-ul difuzat de PRO TV au remarcat repede conexiunea aproape mistică dintre cei doi.

Întrebat despre relația cu Elena Chiriac, Alex Delea a recunoscut cu zâmbetul pe buze că încă ține legătura cu ea.

„Cu Elena am rămas în relații foarte bune: vorbim, ne scriem, suntem prieteni. Am văzut speculațiile, dar lumea poate scrie și poate vorbi! (zâmbește)”, s-a exprimat câștigătorul ediției Survivor România 2022, într-un interviu oferit revistei VIVA!.

Până în prezent, niciunul dintre cei doi nu au oferit detalii consistente despre natura relației pe care o au. Recent, un alt participant la competiția Survivor România 2022 a oferit câteva indicii despre presupusul cuplu. Cătălin Zmărăndescu a declarat că Elena Chiriac s-ar fi îndrăgostit lulea de Alex Delea încă din primele zile.

Cu cine a fost surprins câștigătorul Survivor România 2022

Nimeni nu poate băga mâna-n foc, în schimb, pentru relația dintre Alex Delea și Elena Chiriac. Potrivit zvonurilor, tânăra n-ar fi fost singura îndrăgostită de câștigătorul Survivor România 2022. Alexandra Duli și Laura Giurcanu sunt alte nume despre care s-a vorbit mult în spațiul public. Alex Delea a fost surprins în public cu cea dintâi, după ce a câștigat marele premiu în Republica Dominicană.

Despre relațiile cu ceilalți competitori, Alex Delea a spus că acestea au decurs exact cum s-a văzut pe ecrane.

„De-a lungul întregii perioade m-am simțit acasă și m-am înțeles bine cu toată lumea. Îmi place să cred că așa au simțit și ei față de mine”, a spus Alex Delea.

În schimb, comentând atmosfera generală din Republica Dominicană, Alex Delea, care nu a vrut niciodată să câștige, a mărturisit că foamea, ploaia, dormitul pe jos și gândurile de acasă i s-au părut aproape imposibil de suportat.

„E un pachet de suferință. Atunci când erai foarte obosit, voiai să dormi, dar nu puteai din cauza ploii. Și se adăuga și foamea… Era absolut tragic”, a conchis câștigătorul Survivor România 2022.