Adevărul despre plecarea Andei Adam de la ‘Bravo, ai stil!’ A fost prinsă cu minciuna?!

Adevărul despre plecarea Andei Adam de la ‘Bravo, ai stil!’ A fost prinsă cu minciuna?!
Anda Adam a plecat de la 'Bravo, ai stil' din alte motive?

Fanii emisiunii ‘Bravo, ai stil’ au fost surprinși de plecarea bruscă a Andei Adam din competiție. Aceasta a argumentat decizia de a părăsi show-ul, dar se pare că altul ar fi adevărul. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu celebra cântăreață? A fost vedeta prinsă cu minciuna?

Anda Adam a plecat de la ‘Bravo, ai stil!’: motivul real al deciziei

‘Bravo, ai stil’ are în derulare încă un sezon incendiar din care a făcut parte și Anda Adam. Fanii cântăreței au fost extrem de fericiți când au aflat că ea a acceptat provocarea Kanal D, mai cu seamă că cei care o iubesc au putut să o cunoască altfel în această conjunctură.

Nu au trecut multe ediții că Anda a venit cu un anunț ce i-a lăsat pe telespectatori fără cuvinte. Aceasta le-a mărturisit că are o problemă personală ce împiedică astfel evoluția sa în show-ul de stil, fiind nevoită să renunțe la tot.

Mai exact, ea a susținut că ”familia mea și sănătatea sunt mai importante decât orice”, dar adevărul este undeva la mijloc. Motivul pentru care a rupt contractul cu celebrul trust ar fi fost cu totul altul, arată cancan.ro.

Ce a făcut în timpul acesta?

Imediat după ce a renunțat nesilită de nimeni la emisiune, Anda a plecat în diverse vacanțe și a scos o piesă, semn că sănătatea mamei sale nu era chiar singura cauză pentru care a ales să se retragă.

Mai mult decât atât, pe lângă acestea, blondina și logodnicul său s-au apucat de afaceri în Cluj. Concret, amorezii pun bazele unui club de fițe în Cluj, urmând ca locația să fie inaugurată în data de 14 februarie.

„Ne pregătim să deschidem cel mai tare club din Cluj. Ne aflăm în plin șantier, urmează să se monteze niște lumini, lasere foarte tari”, a spus Anda Adam în timp ce le arăta o schiță fanilor ei de pe Instagram.

„Este vorba de mama mea…”

Solista anunța în urmă cu mai bine de o lună că nu mai poate să facă parte din acest proiect din cauza unor probleme personale. Vedeta declara la acea vreme că trebuie să îi fie alături mamei sale care se confruntă cu probleme de sănătate.

„M-am simţit foarte bine alături de voi şi de tine Ilinca şi de voi, dragi juraţi, dar este momentul să mă retrag din această competiţie din cauza unor probleme personale, care necesită deplasarea mea în străinătate cu un membru al familiei.

Este vorba de mama mea. Ea trăieşte în Statele Unite de 20 şi ceva de ani şi este foarte posibil să trebuiască să sar într-un avion şi să fiu alături de ea, în cazul în care va face o operaţie. Din păcate, este singură, nu s-a recăsătorit”, detalia atunci fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil’.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI