Când începe sezonul 6 Bravo ai Stil. Raluca Bădulescu va continua colaborarea cu Kanal D

Când începe sezonul 6 Bravo ai Stil. Raluca Bădulescu va continua colaborarea cu Kanal D
Sezonul 6 Bravo ai stil cu Raluca Bădulescu la Kanal D.

Bravo, ai stil! este emisiunea românească a reality show-ului concept My Style Rockssau İște Benim Stilim (din turcă: Acesta este stilul meu!). A fost difuzat prima dată pe 22 august 2016, de către canalul de televiziune Kanal D România și a devenit rapid unul dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune din România în anul 2016 și până în prezent.

Sezonul 6 Bravo ai stil continuă cu Raluca Bădulescu la Kanal D

Primul sezon a debutat pe 22 august 2016 și s-a încheiat pe 17 decembrie 2016. A fost prezentat de Ilinca Vandici și câștigat de Silvia Oana Popescu. Sezonul 2 a debutat pe 23 ianuarie 2017 și s-a încheiat pe 29 iulie 2017, fiind câștigat de Marisa Paloma. Cel de-al treilea sezon a debutat pe 28 august 2017 și a fost câștigat de Iuliana Doroftei. Premiera sezonului 4 All Stars a avut loc pe 22 ianuarie 2018, iar câștigătoarea a fost tot Silvia.

Cel de-al cincelea sezon Bravo, ai stil! a debutat pe 31 decembrie 2018, la ora 20:00, cu 10 concurente și pe post de jurați cu Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu și s-a încheiat pe 29 iunie 2019. Emisiunea a fost difuzată de luni până miercuri de la ora 22:30, iar gala în fiecare joi tot de la ora 22:30. Luni, marți și miercuri au fost ediții săptămânale iar joi gala. Începând cu 16 ianuarie 2019, emisiunea a fost difuzată de miercuri până vineri de la ora 23:00, iar galele eliminatorii au putut fi urmărite sâmbătă tot de la ora 23:00, după Exatlon.

Concurente emisiune Bravo ai stil, sezon 5.
Raluca Bădulescu în continuare la Bravo ai stil, pe Kanal D.

Elena este câștigătoarea celui de-al cincilea sezon al show-ului ”Bravo, ai stil!”, a titlului de cea mai stilată femeie din România și a marelui premiu de 100.000 lei. Fiecare concurentă are atribuit un indicativ de la 1 la 13, iar telespectatorii pot să își voteze concurenta favorită la numărul de telefon 1206 prin SMS în fiecare săptămână de la anunțarea rezultatelor în gală prin pornirea votului Start vot și prin încetarea acestuia prin Stop vot.

Când începe sezonul 6 Bravo ai stil

Fanii emisiunii așteaptă cu sufletul la gură informații noi despre cel de-al șaselea sezon al emisiunii Bravo, Ai Stil, însă producătorii nu au anunțat nimic până acum. Se zvonește însă că show-ul este în pregătire și că va fi difuzat în curând de postul Kanal D.

Reprezentanții postului de televiziune Kanal D nu au oferit în ultimul timp niciun fel de informații despre noul sezon Bravo, Ai Stil, dar în spațiul public au apărut informații potrivit cărora sezonul 6 ar urma să fie difuzat la un moment dat. Astfel, fanii emisiunii îi vor putea vedea din nou pe Maurice Munteanu, Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Ilinca Vandici pe micile ecrane în curând.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI