Dosar penal după bătaia în care Anda Adam a fost implicată la Poiana Brașov. Poliția Română a reacționat acum

Dosar penal după bătaia în care Anda Adam a fost implicată la Poiana Brașov. Poliția Română a reacționat acum
Dosar penal dupa bataia in care a fost implicata Anda Adam

Clipe dificile pentru Anda Adam. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut parte de un incident neplăcut într-un hotel din stațiunea montană Poiana Brașov. Ce altercație a avut artista cu o altă femeie din resort. Poliția a venit la fața locului. A fost întocmit un dosar penal. Despre ce a fost vorba, de fapt.

Anda Adam, implicată într-o altercație violentă la munte

Vineri, 24 decembrie, celebra cântăreață Anda Adam a fost implicată într-un conflict violent cu o altă femeie, în incinta unui hotel din stațiunea Poiana Brașov. De la o simplă neînțelegere lucrurile au degenerat, ajungându-se la violență.

Oamenii legii au intervenit la fața locului, după ce clienții hotelului au sunat la 112, unde a fost întocmit un dosar penal pe numele atacatoarei artistei. Anda Adam a fost zgâriată pe față de către agresoarea sa. Din fericire, rana a fost superficială, iar fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

„La data de 24 decembrie 2021, în jurul orei 15.10, Poliția Stațiunii Poiana Brașov a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în interiorul unei societăți în regim hotelier, situată în Stațiunea Poiana Brașov din județul Brașov, are loc un conflict spontan, între două persoane de sex feminin. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoanele implicate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări, in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală, la finalizarea anchetei”, se mai arată în comunicatul IPJ Brașov.”, potrivit informațiilor celor de la IPJ Brașov, notează jurnaliștii de la Spynews.

De ce s-a retras Anda Adam de la Bravo, ai stil! Celebrities

Anda Adam a surprins publicul român, atunci când a decis să se retragă din emisiunea „Bravo, ai stil!” din cauza unor probleme de natură personală. Mama artistei se confruntă cu anumite probleme de sănătate, motiv pentru care solista este nevoită să se deplaseze în străinătate.

„M-am simțit foarte bine alături de voi și de tine, Ilinca, și de voi, dragi jurați, dar este momentul să mă retrag din această competiție, din cauza unor probleme personale care necesită deplasarea mea în străinătate cu un membru al familiei, așa că o să mă uit cu mare drag și cu plăcere la voi în fiecare seară.

A fost o plăcere pentru mine să împart acest platou cu voi toți. Vă doresc sărbători fericite și sper ca într-un final cei pe care îi iubesc să fie sănătoși și totul să se termine cu bine.

Am ales să mă retrag din această competiție pentru că familia mea și sănătatea sunt mai importante decât orice. Sper că cei de acasă mă vor înțelege și vor fi alături de mine, așa cum au fost de 22 de ani.”, a declarat Anda Adam la Bravo, ai stil! Celebrities.

Mama Andei Adam locuiește în Statele Unite ale Americii de două decade, însă problemele sale de sănătate au determinat-o pe cântăreață să ia decizia de a părăsi competiția de la Kanal D.