Adevărul despre Mellina și Musty de la Survivor. Declarația care nu mai lasă loc de îndoială

Adevărul despre Mellina și Musty de la Survivor. Declarația care nu mai lasă loc de îndoială
Adevarul despre Mellina si Musty de la Survivor Romania 2021

Foștii Războinici, Mellina și Musty, s-au apropiat destul de mult în perioada în care se aflau în Republica Dominicană, motiv pentru care speculațiile au început să apară.

Adevărul despre Mellina și Musty de la Survivor

Însă sătulă să tot existe zvonuri, fosta Războinică a spus totul despre relația pe care o are cu fratele lui Kamara.

Condițiile vitrege de la Survivor România 2021 i-au făcut pe mulți concurenți să se apropie, dar și să lege relații strânse de prietenie. Acesta este și cazul Mellinei, dar și a lui Musty. Cei doi s-au înțeles foarte bine și au descoperit că multe lucruri în comun.

Asta a stârnit și un val de controverse în rândul fanilor, majoritatea lor crezând cu tărie că între cei doi s-a înfiripat ceva mai mult decât o prietenie. Însă sătulă de speculații, mai ales după ce s-a spus că este și însărcinată, Mellina a hotărât să vorbească.

”Da, am o relație cu Musty, recunosc. Una de prietenie, oameni buni. Nu este tatăl copilului care nu există în mine. Da, Musty este ca un frate mai mare pentru mine și atât”, a declarat Mellina într-un video postat pe instagram.

”O iubesc pe Mellina”

Și Musty a vorbit însă despre relația pe care o are cu Mellina. După ce a revenit în România, Musty a fost invitat în emsiunea ”Teo Show”, unde a spus că o iubește mult pe colega sa, dar ca pe o soră.

”Vă zic ceva. O iubesc pe Mellina. O iubesc de… Mamă.. E o ființă extrem de mare pentru mine, mi se pare un om genial. Eu la început nu mă înțelegeam cu ea, prima lună, nu prea o suportam. Sensibilitatea am descoperit-o după.

O iubesc pe Melli foarte mult și cred că i-am zis asta în jocuri, în camp, peste tot o luam, o pupam, și pe ea și pe Maria. Dar ca prietenă, ca soră. Pentru mine este o soră. Mi-a arătat partea aia importantă din tot ce a însemnat toată aventura noastră”,  a spus Musty, fratele lui Kamara, în cadrul emisiunii.

Mellina a mai dezvăluit pe Instagram cum reușea să scape de tensiunea concursului. Aceasta a mărturisit că obișnuia să înoate dezbrăcată în marea Caraibilor.

„Nu știu dacă această informație a ieșit pe post, dar deseori obișnuiam să plec departe, departe pe plajă și să înot dezbrăcată în marea Caraibilor și este cea mai tare senzație de libertate. Dacă aveți ocazia vă sfătuiesc să o faceți.”, a dezvăluit Mellina pe contul personal de instagram. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI