Adevărul despre Marius Crăciun și Irisha. Ce a spus Faimoasa: ‘Mama îl place’

Adevărul despre Marius Crăciun și Irisha. Ce a spus Faimoasa: ‘Mama îl place’
Adevarul despre Marius Craciun si Irisha. Ce a spus Faimoasa ‘Mama il place’

Sunt tineri, frumoși și disponibili, iar fanii lor abia așteaptă să-i vadă în cuplu. Care este adevărata relație dintre Marius Crăciun și Irisha, după ce au fost surprinși de mai multe ori împreună în public. Ce spune fosta Faimoasă.

Ce relație au Irisha și Marius Crăciun de la Survivor România

Încurcate sunt căile dragostei, dar nici ale prieteniei nu sunt atât de line. Irisha și Marius Crăciun au fost rivali la Survivor România, făcând parte din tabere adverse, dar odată întorși în România se pare că cei doi foști concurenți din Republica Dominicană au format o legătură strânsă.

Urmăritorii celor două vedete par să creadă că între fosta Faimoasă și semifinalistul de la Războinici pare să fie mai mult decât o frumoasă relație de amiciție, mai ales pentru că Irisha și Marius Crăciun au petrecut destul de mult timp împreună, fiind surprinși de câteva ori în public, bucurându-se unul de compania celuilalt.

Invitați în cadrul emisiunii Ștafeta Mixtă de la Kanal D, Marius Crăciun și Irisha au fost întrebați direct dacă formează sau nu un cuplu. Răspunsul fostei Faimoase i-a ținut pe români cu sufletul la gură. Bruneta a mărturisit că ea l-a susținut dintotdeauna pe Marius, chiar și după ce a fost eliminată din concurs. Cei doi sunt prieteni foarte buni, însă nimic mai mult.

Mama Irishei îl place mult pe Marius Crăciun

Mai mult de atât, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a recunoscut că l-a votat și că ea și întreaga ei familie, inclusiv mama ei, l-au susținut pe Marius Crăciun în marea finală a sezonului 2 de la Survivor România, sperând ca el să fie cel care să câștige marele premiu al competiției.

„Ne așteptam la întrebarea asta. L-am susținut la Survivor și în finală. Este adevărat că și familia mea îl place și l-a susținut. Le-a plăcut cum s-a descurcat și social, în spacial mama. Ei doi se urmăresc pe Instagram. Mama îl place, atâta pot să zic”, a declarat fosta Faimoasă la Ștafeta Mixtă.

În ceea ce-l privește pe Marius Crăciun, semifinalistul Survivor România 2021 a declarat că a intrat în competiție concentrat pe traseu și pe șansa de a câștiga, nu pe ideea de a-și găsi o potențială partneră de viață.

„Eu nu mi-am făcut gânduri și nici nu mă uitam după fete. Într-adevăr, ne uitam după fete, dar nu aveam nicio reacție. Nu mi-am închipuit că pot avea ceva cu Irisha pentru că ar fi prea mult ea pentru mine”, a spus fostul Războinic, conform celor de la Wowbiz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI