Adevărul despre escapada Alexiei Eram în Dubai. Pentru cine s-a dus acolo, de fapt. Am aflat tot! EXCLUSIV

Adevărul despre escapada Alexiei Eram în Dubai. Pentru cine s-a dus acolo, de fapt. Am aflat tot! EXCLUSIV
Cine a așteptat-o pe Alexia Eram în Dubai. S-a aflat adevărul

Alexia Eram și Andreea Esca s-au bucurat de o escapadă în Dubai în urmă cu puțin timp, dar nimeni nu știe ce au făcut cele două acolo, de fapt. Chiar dacă frumoasele vedete și-au ținut fanii la curent cu fel și fel de fotografii postate mediul online din diferite locații de lux, există o persoană importantă ce le-a așteptat în orașul iubit de mulți turiști români.

De ce a mers Alexia Eram în Dubai, de fapt. Cine a așteptat-o acolo

Cele două au trăit clipe minunate și s-au cazat într-un hotel pe care multe staruri din întreaga lume îl preferă. Este vorba de Palazzo Versace, locul unde ele l-au cunoscut și pe Gerard Pique, soțul Shakirei. Totuși, călătoria lor în Dubai nu a fost una planificată pe fugă. Se pare că o persoană apropiată de Alexia Eram și Andreea Esca se află în acest loc plin de lux și s-a asigurat că vedetele vor avea parte de tot ce își doresc.

Alexia Eram formează un cuplu foarte admirat cu Mario Fresh de mulți ani. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, așa că nu este de mirare că fiica Andreei Esca i-a cunoscut rudele iubitului său. Aflată în Dubai, aceasta s-a cazat alături de mama ei tocmai la Palazzo Versace, locul unde sora partenerului său a dobândit experiență pe plan profesional.

Frumoasa Raluca Gălățanu este extrem de discretă. Sora lui Mario Fresh preferă să se țină departe de showbiz-ul românesc și să își construiască o carieră explozivă. Aceasta a studiat American Hotel Academy pentru a învăța tainele management-ului hotelier, apoi a plecat în America și a cunoscut succesul, ulterior, în Dubai.

Cine este tânăra ce s-a asigurat că Andreea Esca și Alexia Eram vor avea o vacanță de vis

Palazzo Versace este unul dintre cele mai cunoscute locuri din Dubai, așa că Raluca Gălățanu, sora lui Mario Fresh, a dat lovitura! Aceasta s-a asigurat că nu le uită pe Alexia Eram și Andreea Esca și a avut grijă ca ele să aibă parte de cea mai frumoasă vacanță, susțin sursele Playtech. Bineînțeles, cele două și-au ținut fanii la curent cu privire la fiecare aventură pe care au trăit-o în escapadă.

Sora lui Mario Fresh s-a îndreptat spre un domeniu extrem de bănos în timp ce fratele ei se bucură de fanii din România ce așteaptă să îi asculte fiecare piesă lansată. Între timp, Alexia Eram are și ea o bază de admiratori ce îi apreciază fiecare apariție. Se pare că tinerele au o relație extrem de frumoasă, dat fiind faptul că fiica Andreei Esca a mers în Dubai și a petrecut timp de calitate cu sora iubitului.