Adevărul despre divorțul Ioanei Simion de Ilie Năstase. Bruneta a venit la TV și a făcut anunțul oficial

Adevărul despre divorțul Ioanei Simion de Ilie Năstase. Bruneta a venit la TV și a făcut anunțul oficial
Adevărul despre divorțul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase

Ilie Năstase a avut parte numai de povești de iubire întortocheate. Cu toate astea, până acum a reușit să iubească și să se despartă cu aceeași pasiune. Care este adevărul despre divorțul mult zvonit dintre fostul sportiv și actuala soție?

Adevărul despre divorțul Ioanei Simion de Ilie Năstase

În ajunul sărbătorilor, Ilie Năstase și actuala soție au oferit un interviu cel puțin interesant, pentru Star Matinal. Aceștia au vorbit despre planurile pe care le au împruenă și au clarificat toate zvonurile care spuneau că divorțul dintre ei este la fiecare pas. Ioana și Ilie au preferat ca în ultima perioadă să-și țină relația departe de ochii curioșilor, astfel că au fost scumpi la vedere, plecând în diverse vacanțe. Pe la munte, cred că tot cam acolo mergem..copiem şi noi,fac ce face toată lumea…mergem la zăpadă, că aici nu a pre fost. Sănătate, asta îmi doresc. I-am dat multe cadouri Ioanei, e ceva intim, rămâne între noi. Rămâne pentru ea ce e mai frumos”, a declarat Ioana Simion, pentru Star Matinal.

Mai mult decât atât, soția lui Ilie Năstase a subliniat faptul că cei doi au locuit întotdeauna împreună, astfel că nu s-a pus niciodată problema de o despărțire nici măcar de moment. Întotdeauna am locuit împreună… nu e adevărat? Eu m-am mutat, ne-am mutat împreună… Am fost mutaţi o perioadă, cât au fost nilşte renovări… E normal să vină după mine, dacă e soţul meu”, a mai povestit Ioana Simion.

Adevărul despre divorțul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase
Adevărul despre divorțul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase

Ilie a înșelat-o și pe Ioana

Din păcate, obiceiurile vechi nu se uită, așa că Ilie, aflat la a cincea căsătorie, nu a uitat că ce-i frumos îi place și lui Dumnezeu. Fostul sportiv a călcat strâmb și de data aceasta, dar se pare că Ioana a fost indulgentă și l-a iertat.

„Ioana a aflat că Ilie a călcat pe bec. El în continuare se comportă ca pe vremea când era cu Brigitte, face aceleaşi gesturi deranjante, iar Ioana nu tolerează aşa ceva. Şi nu sunt singurele păcate, Ilie a greşit şi altfel, însă nu e cazul să intrăm în detalii, aşa că au umplut paharul, iar Ioana a anulat nunta de pe 17 august şi îi cere divorţul. A vrut să meargă la notar să programeze divorţul chiar acum două săptămâni, după ce au avut nişte certuri aprinse, însă familia ei i-a spus să mai aştepte puţin, să se mai gândească”
Surse din preajma celor doi (Sursa: click.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI