Adevărul despre conflictul dintre Prințul Harry și Charles: ‘Nu-i mai răspunde la telefon’

Adevărul despre conflictul dintre Prințul Harry și Charles: ‘Nu-i mai răspunde la telefon’
Ce se întâmplă, de fapt, între Prințul Harry și Prințul Charles

Noi detalii au ieșit la iveală despre conflictul dintre Prințul Harry și tatăl lui, Prințul Charles. În timp ce nepotul Reginei Elisabeta a făcut dezvăluiri explozive în interviul cu Oprah Winfrey despre relația cu părintele său, explicând că acesta i-a refuzat să îi mai răspundă la telefon, se pare că adevărul este undeva la mijloc și problemele urmăresc mereu Familia Regală.

Ce se întâmplă, de fapt, între Prințul Harry și tatăl lui, Charles

Cu puțin timp în urmă, Prințul Harry șoca o lume întreagă după ce dezvăluia că propriul tată nu îi mai răspunde la telefon. Acesta s-a hotărât să vorbească cu Oprah Winfrey și să îi spună totul despre viața dusă alături de rudele sale faimoase, așa că toată lumea a fost surprinsă când s-a aflat prin ce a trecut nepotul Reginei Elisabeta.

Prințul Harry s-a mutat în America alături de soția lui, Meghan Markle, și fiul său, Archie. Cei trei au început o nouă viață departe de Marea Britanie și s-au îndepărtat total de rudele lor. Dacă Prințul Harry susținea în urmă cu puțin timp că nu mai discută cu propriul tată, adevărul despre această alegere a Prințului Charles a fost spus în documentarul ‘Charles & Harry: Father and Son Divided’, difuzat pe postul Channel 5.

Prințul Harry și Prințul Charles nu își mai vorbesc. Care este motivul

Expertele regale Emily Andrews şi Angela Levin au decis să spună adevărul despre relația dintre cei doi, astfel că s-a aflat că Prințul Charles a refuzat să îi mai răspundă la telefon fiului său pentru că acesta îi cerea din ce în ce mai mulți bani. Pentru că nu este o fire conflictuală, fiul Reginei Elisabeta a făcut un pas în spate și și-a lăsat copilul să se descurce singur. 

„Ni s-a spus că Charles a renunţat să-i mai răspundă la telefon lui Harry pentru că acesta îi tot cerea din ce în ce mai mulţi bani. Charles nu este o persoană căreia să-i placă prea mult confruntările, aşa că a recurs la pasul ăsta. Charles nu are un telefon mobil, el sună la centrala palatului şi cere să i se facă legătură cu cine îl interesează.”, au spus expertele regale.

Emily Andrews și Angela Levin au insistat că Prințul Charles își iubește în continuare foarte mult fiul, dar lui  i s-a părut că a întrecut limita în momentul în care a părăsit Familia Regală. În același timp, el și-a dorit să profite de sumele oferite de rudele sale faimoase, potrivit Ok! Magazine. Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară după un an la înmormântarea Prințului Philip, așa că nu se știe cât timp o să mai treacă până când vor avea din nou parte de o reuniune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI