Prințul Charles, lovitură dură pentru Meghan Markle și Harry. Decizia lui e fără precedent

Prințul Charles vine cu o lovitură dură pentru ducii de Sussex. Decizia viitorului Rege al Marii Britanii i-a uimit pe toți fanii cuplului. Ce ar putea să se întâmple în curând cu Meghan Markle și prințul Harry?

Decizia fără precedent a prințului Charles. Lovitură dură pentru Meghan Markle și Harry

Prințul Charles vine cu o lovitură extrem de dură în dreptul ducilor de Sussex. Jurnalista Angela Levin a explicat recent că viitorul Rege al Marii Britanii vrea să „reducă monarhia” pe motivul economisirii unor sume.

În contextul acesta, ducii de Sussex ar avea de suferit pentru că ar putea fi dați afară din Casa Regală. Expertul regal este de părere că Prințul de Wales vrea să facă mai multe schimbări pentru a economisi bani.

„Prințul Charles a vrut de foarte mult timp să micşoreze monarhia pentru a reduce costurile și pentru a face ca oamenii să merite banii pe care i-au primit de la contribuabil”, a declarat Angela Levin, conform metro.co.uk.

Expertul a mai spus că Regina a păstrat unită Familia Regală a Marii Britanii din motive sentimentale, dar fiul cel mare „vrea să schimbe acest lucru și o va face”. Cel mai probabil aceste lucruri se vor întâmpla în viitorul apropiat.

„Prințul Charles a vrut de ceva vreme să reducă din monarhie pentru a economi bani și face oamenii să-și merite banii. Îmi închipui că acesta va fi momentul când Harry și Meghan vor fi dați afară din Casa Regală”, a completat aceasta.

Prințul Harry și Meghan Markle ar putea fi tăiați definitiv de pe listă în noul context, cu mențiunea că de-a lungul timpului au mai primit bani de la Casa Regală. La momentul acesta cei doi trăiesc într-un conac de 11 milioane de lire sterline din California, alături de fiul lor.

„Și-a dat seama că nu va veni nimic bun din prelungirea luptei”

Decesul soțului Reginei a tras după tragicul eveniment și multe alte decizii grele pe care prințul Charles și prințul William urmează să le discute. Astfel, viitorul monarhie este în prim-plan mai mult decât niciodată.

Moștenitorul tronului a suferit unele din cele mai dure atacuri în cadrul interviului acordat de ducii de Sussex jurnalistei Oprah Winfrey. Acesta și-ar fi dorit să respingă acuzațiile, dar la un moment dat s-a răzgândit pentru că ”și-a dat seama că nu va veni nimic bun din prelungirea luptei”, a declarat unul dintre prietenii Prințului Charles pentru publicația Page Six.

”Simte că este timpul să se vindece. Acum este momentul să repare relația distrusă. Starea lui de spirit este cea a unui tată, nu a unui om de staPrințul își dorește cu adevărat să aibă o relație strânsă cu Harry, la fel ca cea de care s-a bucurat înainte. Soția lui, Camilla, îl consolează. Poate vedea cât de supărat este soțul său. Vrea doar să se rezolve totul”, a mai afirmat persoana apropiată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI