Dovada clară că Prințul William mai are încă un frate. Prințul Charles și Camilla vor fi șocați și ei

Dovada clară că Prințul William mai are încă un frate. Prințul Charles și Camilla vor fi șocați și ei
Prințul William mare are încă un frate. Care e dovada?

Prințul William mai are încă un frate! Fanii Familiei Regale a Marii Britanii sunt surprinși de cele auzite. La sentiment cu siguranță sunt și Prințul Charles și Camilla. Care este dovada acestui lucru?

Prințul William mai are un frate! Care este dovada?

Extistă un bunic în Queensland care pretinde că este fiul secret al prințul Charles, iar că mamă îi este camilla. Acesta a împărtășit recent o nouă dovadă care să ateste acest lucru.

Concret, este vorba despre Simon Dorante-Day, care a câștigat atenția tuturor din lume după ultimele dezvăluiri. Bărbatul în vârstă de 55 de ani a lansat o nouă comparație foto între el și vestitul cuplu, iar până și cei mai aspri cârcotași s-au gândit de două ori înainte de a mai judeca apariția sa, pentru că unele trăsături îndeamnă public să creadă că există totuși această posibilitate.

Este știut faptul că prințul Charles a iubit-o dintotdeauna pe Camilla, dar este cunoscut oficial că are copii doar cu prințesa Diana. Imaginile arată un colaj în care se pot observa detalii asemănătoare între chipul prințului William și Dorante-Day. „Această comparație mi-a atras cu adevărat atenția”, a spus bărbatul.

„Există și o reacție mare, oamenii vorbesc despre asemănarea – maxilarul, nasul, urechile. Oamenii continuă să spună cât de mult arăt ca William – dar tot glumesc că arată ca mine! M-am născut primul!”, mai detaliază acesta.

„Am multe cercetări care îmi susțin afirmațiile, multe dovezi”

De asemenea, mulți internauți și-au dat cu părerea și au început să sesizeze cu atât mai mult acest lucru. Un altul a spus: „OMG, aceleași urechi și linia maxilarului. Pentru a fi sincer, obișnuiam să cred că ești nebun – dar după ce am citit pagina ta, chiar văd asemănările.” 

„Dacă acesta nu îi convinge pe cei care se îndoiesc, atunci ce va face? Profilul este atât de identic”, a mai spus alt internaut șocat de cele observate cu ajutorul fotografiilor. Totuși, Dorante a mărturisit că acest scenariu se bazează în cea mai mare parte pe comparația făcută cu ajutorul fotografiilor.

„Am multe cercetări care îmi susțin afirmațiile, multe dovezi. Și vreau ca oamenii să-și amintească că cazul meu a petrecut mult timp în instanțe, încercând să găsească o rezoluție, iar bătăliile mele juridice continuă în continuare. Suporterii și vizitatorii paginilor mele de Facebook îmi trimit întotdeauna comparații. Dar este important ca oamenii să știe că credința mea că Charles și Camilla sunt părinții mei nu se bazează pe fotografii”
Ddorante-Day (Sursa: 7news.com.au)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI