20 apr. 2021 | 13:34

Adevărul despărțirii Dariei de Alex Bodi. Mesajele celor doi au fost făcute publice, cearta e online deja

Monden
Adevărul despărțirii Dariei de Alex Bodi. Mesajele celor doi au fost făcute publice, cearta e online deja
Adevărul despărțirii Dariei de Alex Bodi: schimbul lor de mesaje

Alex Bodi și Daria Radionova sunt la cuțite după despărțire. C-o fi, c-o păți, fiecare a sărit cu varianta lui de adevăr. Astăzi, conform unui dialog între cei doi, purtat pe Internet, spusele femeii sunt veridice.

Adevărul despărțirii Dariei de Alex Bodi

Despărțirea dintre Alex Bodi și Daria Radionova a venit pe nepusă masă, cel puțin din ceea ce afișau cei doi pe micul ecran. În diferitele interviuri susținute de aceștia, în vila din Tunari a afaceristului, care le devenise casă, ambii se declarau fericiți că s-au găsit. Ba chiar vorbeau despre nuntă, care urma să se petreacă după ce Bodi va fi ieșit din arestul la dimiciliu.

Între timp, li s-au stricat ploile. Daria a anunțat separarea de bogătaș, argumentând că geloziile lui i-au pus capac. Bărbatul o învinuia că vrea să se arate ca femeie singură în fața oamenilor, fiindcă nu publică imagini cu ei doi și nu îi dă atenție în mediul online. Femeia, în schimb, a motivat în fața presei că a dorit astfel să mențină discreție asupra relației lor.

La câteva zile distanță, și Bodi a ieșit la declarații. Parcă rănit în orgoliu, el a ținut să menționeze că nu ea s-a despărțit de el, ci invers, lăsând deoparte alte detalii emoționale.

„Cine a zis că m-a părăsit? Ea? Ei, nu ai cum să mă părăseşti. Nu există aşa ceva! I-am spus că nu mai funcţionează, că sunt prea multe tensiuni, că e prea mult stres, că intervin anumiţi factori şi cred că ar fi cel mai bine şi liniştitor pentru amândoi să rămână acolo, să se focalizeze pe afacerile ei, să îşi vadă de priorităţile ei şi aşa mai departe”, spunea afaceristul în urmă cu o zi.

Schimbul de mesaje dintre cei doi 

Acum, cei de la Spynews au intrat în posesia unor capturi ale unor mesaje între Alex Bodi și Daria, în care se arată clar variantele celor doi. Dariei i se reproșează că nu postează mai multe imagini și detalii despre relația lor. La un moment dat, apare și replica afaceristului, care subliniază că „nu am spus că ne despărțim”. (Mesajele pot fi regăsite în galeria foto.)

„Am fost acuzată că, de când am plecat la Londra, nu am purtat inelul, nu am postat poze pentru el, nu l-am etichetat în videoclipuri și am avut timp să-mi postez mașina, mâncarea și pisicile, dar nu am avut timp să postez nimic pentru el. Cel mai mare scandal s-a întâmplat când am avut sesiunea de Întrebări și Răspunsuri pe Instagram și am ignorat toate întrebările despre el.

El crede că le-am ignorat pentru că aș fi vrut să îl ascund și am vrut să pretind că sunt o femeie singură. M-a insultat de la ora 12 noaptea până la 5:30 dimineața din cauza problemei lui cu rețelele de socializare. De atunci avem aceleași conflicte. Înțeleg că situația lui actuală îi aduce nervi și stres, dar recent toți nervii lui au fost vărsați pe mine și nu mai pot să suport asta”, au fost primele declarații ale Dariei.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Guvernul schimbă Codul Fiscal. Reguli noi la plata impozitului pe anumite clădiri
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro