Ce a făcut Alex Bodi pentru Bianca Drăgușanu deși nu mai sunt împreună. A mărturisit tot, după despărțirea de Daria

Ce a făcut Alex Bodi pentru Bianca Drăgușanu deși nu mai sunt împreună. A mărturisit tot, după despărțirea de Daria
Ce a facut Alex Bodi pentru Bianca Dragusanu desi nu mai sunt impreuna

S-au iubit, s-au certat, s-au împăcat, au divorțat, dar numele lui Alex Bodi este, încă, legat de cel al Biancăi Drăgușanu. După ce omul de afaceri s-a despărțit de iubita lui, rusoaica Daria Radionova, internauții au presupus că el și Bianca Drăgușanu vor reveni la sentimente mai bune și se vor împăca, însă, acest lucru nu s-a întâmplat. Ce se întâmplă acum între cei doi foști soți. Bodi a mărturisit tot, după despărțirea de Daria. 

Ce a făcut Alex Bodi pentru Bianca Drăgușanu deși nu mai sunt împreună

Alex Bodi a vorbit, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre despărțirea de iubita lui și ce relație mai există între el și fosta lui soție Bianca. De asemenea, controversatul afacerist susține că este un bărbat liber și asumat, care face numai ce simte și nu are de ce să dea explicații nimănui pentru acțiunile sale.

Mai mult de atât, fostul partener al designerului a recunoscut că i-a trimis flori blondinei și a avut numai cuvinte de laudă de adus la adresa Biancăi Drăgușanu, pe care o consideră o femeie foarte frumoasă.

„Eu nu am voie să dau flori, nici direct, nici indirect. Ea este într-o relație, nu am de ce să-i trimit flori și da, dacă am vrut să-i trimit flori, i le trimit dacă vreau și simt, care este problema?! Nu mă avantajează pe mine cu nimic că este singură sau nu este singură.

Ea este într-o relație, într-o perioadă bună a vieții ei, din ce am auzit și din ce se vede și mă bucur că este așa, de ce să mă bucur că e singură? Nu vreau să mă pronunț în absolut nimic. Da, este adevărat că i-am trimis flori, știe toată lumea că aveam obiceiul să-i trimit flori, dar și Bianca este o femeie frumoasă, curtată de o grămadă de persoane, dar îți dai seama că nu sunt singurul care îi poate trimite flori. Eu sunt mai deosebit, nu sunt ca admiratorii ei.

De ce s-au despărțit Alex Bodi și Daria Radionova

În ceea ce privește separarea de Daria Radionova, Alex Bodi a declarat că nu suferă după fosta lui iubită, pentru că decizia celor doi de a despărți a fost cu acordul ambelor părți, în urma unor discuții destul de serioase.

Afaceristul din Mediaș a mărturisit că a sfătuit-o pe frumoasa rusoaică să rămână în Londra și să aibă grijă de afacerile ei, deoarece relația dintre el și Daria Radionova nu mai funcționa cum trebuie.

Nu, de ce să sufăr? Nu există suferinţă. Cine a zis că m-a părăsit? Ea? Ei, nu ai cum să mă părăseşti. Nu există aşa ceva, doar că nu vreau să mai intru în alte discuţii că s-a făcut prea mult caz pe tema asta şi chiar nu vreau să mă implic în mai mult circ. Văd că se aruncă o grămadă de pietre asupra mea şi eu nu am făcut nimic. Că eu i-am zis ei să rămână acolo? Am avut nişte discuţii. Corect.

A zis că nu mai merge. I-am spus că nu mai funcţionează, că sunt prea multe tensiuni, că e prea mult stres, că intervin anumiţi factori şi cred că ar fi cel mai bine şi liniştitor pentru amândoi să rămână acolo, să se focalizeze pe afacerile ei, să îşi vadă de priorităţile ei şi aşa mai departe. Noi nu ne-am despărţit rău, nu ne-am certat. După au fost anumite discuţii şi într-adevăr lucrurile au luat amploare când am văzut declaraţia ei pentru că pentru mine a fost un şoc.”, a declarat Alex Bodi exclusiv pentru Antena Stars, scriu cei de la Spynews.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI