Adelina Pestrițu, refuzată de PRO TV, Kanal D și Antena 1. De ce nu a vrut nimeni exclusivitate pe nunta ei

Adelina Pestrițu, refuzată de PRO TV, Kanal D și Antena 1. De ce nu a vrut nimeni exclusivitate pe nunta ei
Pro Tv, Kanal D și Antena 1 nu au vrut exclusivitate cu nunta Adelinei Pestrițu

Adelina Pestrițu și-a scos nunta la vânzare, dar Antena 1, Kanal D și Pro TV nu au vrut să o cumpere. Una dintre cele mai frumoase zile ale cuplului nu a fost prea profitabilă.

Adelina Pestrițu și-a scos nunta la vânzare, dar nu a cumpărat-o niciun trust

Vedetele din ultima vreme și-au făcut obiceiul de a-și vinde evenimentele extrem de importante din viața lor. Astfel că nunta și botezul devin deja o afacere. Adelina Pestrițu a încercat și ea să bată palma cu cele mai mari trusturi din România precum: Kanal D, Pro TV și Antena 1. Evenimentele importante din viața vedetelor sunt vândute pentru a face reclamă firmelor care se ocupă de cele necesare unei nunți precum: ținute, decorațiuni, flori, cadouri pentru invitați, dar și pentru banii obținuți de la contractul de exclusivitate.

Din păcate pentru Adelina, niciuna din marile televiziuni nu s-a arătat interesată de oferta acesteia. Surse din domeniul televiziunii susțin că refuzul primit de Adelina s-a întâmplat pentru că bruneta nu mai face audiența de odinioară și nu ar fi meritat suma de zeci de mii de euro.

Antena 1, Kanal D și Pro TV i-au refuzat Adelinei Pestrițu exclusivitatea de la nunta acesteia
Antena 1, Kanal D șAntena 1, Kanal D și Pro TV i-au refuzat Adelinei Pestrițu exclusivitatea de la nunta acesteia

Adelina își va dona ambele rochii de mireasă în scop caritabil

„Dragi prieteni și mai ales prietene, cu siguranță v-ați întrebat ce se va întâmpla cu cele două rochii de mireasă Pronovias pe care le-am comandat special pentru nuntă noastră. Pentru rochia-prințesă pe care am purtat-o la cununia religioasă la biserică, urmează să organizez o licitație (încă nu am organizat, dar mă voi ocupa în perioada imediat următoare), iar banii pe care îi voi obține în schimbul ei vor merge direct cu scop de donație pentru copiii cu nevoi speciale.

Banii vor face subiectul unui gest nobil, prin care vom contribui la strângerea de fonduri pentru niște copilași care au cu adevărat nevoie de ei pentru a trăi și a se putea bucura de fiecare zi. Îmi doresc să răsplătesc cumva tot binele de care am parte printr-o astfel de acțiune, care nu ar fi nici prima și mai mult ca sigur nici ultima (…).”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI