Liviu Vârciu, trădat de colegii din Antena 1. Ce s-a întâmplat în ziua nunții Adelinei Pestrițu

Liviu Vârciu, trădat de colegii din Antena 1. Ce s-a întâmplat în ziua nunții Adelinei Pestrițu

Liviu Vârciu a fost trădat de unii din colegii cu care a filmat zile întregi în cadrul unor emisiuni. Totul s-a petrecut la nunta fostei sale soții, Adelina Pestrițu.

Vârciu, trădat de colegii de la Antena 1 în ziua nunții Adelinei Pestrițu

Este bine cunoscut faptul că divorțul dintre Vârciu și Adelina a fost cam tumultos, astfel că nu au rămas în relații extraordinare. Se pare că vedeta consideră că prietenii au preferințe diverse, astfel că Flick și Popescu au ales să vină la nunta fostei soții a artistului. Vârciu a susținut de nenumărate ori, în cadrul unor interviuri, că a fost traumatizat după povestea de dragoste cu focoasa brunetă, fiind una prea puternică.  Adelina Pestrițu s-a căsătorit sâmbătă, pe 20 iulie, cu alesul inimii, Virgil Șteblea. În ziua cea mare, fostul soț al fostei prezentatoare de televiziune a primit zeci de mesaje de la fanii săi care o denigrau pe proaspăta mireasă.

Adelina Pestrițu la nunta sa alături de Flick
Adelina Pestrițu la nunta sa alături de Flick

„Vârciule, cică s-a măritat Pestrița… cu nuntă cu tot. Măcar nu ți-a zis și ție un mulțumesc așa că o cunoaște lumea din vina ta”, „El trăiește în amintirile lui. Ea are o familie, o fiică și un soț care o iubește. El dacă n-a știut s-o aprecieze când a trebuit, să trăiască în trecut”, „Ea a evoluat mult, el își plânge soarta”, „Ea face parte din viața lui, din trecutul lui și a declarat că nu o va uita niciodată…”, i-au scris internauții lui Liviu Vârciu.

Adelina Pestrițu împreună cu Flick și Popescu
Adelina Pestrițu împreună cu Flick și Popescu

Pestrițu și Șteblea, nuntă cu fast

Adelina Șteblea a ales să schimbe două rochii de mireasă în ziua cea mare. Una de prințesă și una mai sexy, mulată pe corp și cu spatele gol.

“Prima rochie este o creatie la care a lucrat mai bine de o luna, manual, o echipa de peste 20 de profesionisti. Mi-am dorit sa fie un model decent si pretios. A fost trimisa din Barcelona si a ajuns abia luni, iar dupa prima proba am reusit sa mai fac cateva mici ajustari si sa ma incadrez in timpul care mi-a mai ramas la dispozitie. Tiara si voalul apartin aceleiasi case de moda din Barcelona”
Adelina Pestrițu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI