Adelina Pestrițu, jignită în ultimul hal. După Oana Zăvoranu, o altă vedetă a reacționat oribil

Adelina Pestrițu, jignită în ultimul hal. După Oana Zăvoranu, o altă vedetă a reacționat oribil
Nici nu a scăpat bine de Oana Zăvoranu că a fost luată iar la rost. Cine a jignit-o grav pe Adelina Pestrițu

După ce Oana Zăvoranu i-a adus acuzaţii grave, o altă vedetă a reacţionat neaşteptat la fosta soţie a lui Liviu Vârciu. Iată de cine a fost jignită în ultimul hal Adelina Pestrițu. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva.

De cine a fost jignită acum Adelina Pestrițu

Dacă în ultima perioadă Oana Zăvoranu i-a pus gând rău, bruneta aducându-i acuzaţii incredibile, o altă vedetă din showbiz-ul românesc a reacţionat neaşteptat. Adelina Pestrițu a fost jignită în ultimul hal chiar de fostul său iubit. Deşi au avut o relaţie de 2 ani şi jumătate, se pare că fosta vedetă de la Kanal D şi Speak nu s-au despărţit în termeni amiabili.

De curând, acesta a fost rugat de către internauţi să pună pe Instagram fotografii din diferite perioade ale vieţii sale. Printre provocările lansate de fani a fost şi cea legată de postarea unei imagini cu Adelina Pestrițu. Reacţia fostului concurent de la “Asia Express” a luat pe toată lumea prin suprindere: cântăreţul a pus un emoticon cu un semn de-a dreptul obscen.

Desigur, acum toţi se întreabă care este motivul pentru care artistul a apelat la acest gest, mai ales că cei doi se gândeau în urmă cu câţiva ani chiar să se căsătorească. Anunţul despărţirii a fost făcut în 2016, chiar de către Adelina.

“După doi ani şi jumătate de relaţie, am decis împreună cu Ştefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct. Nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta. Fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează aşa cum se proiectează la început”, a scris aceasta atunci.

Nici Speak nu a dorit să comenteze nimic legat despre motivele separării unuia dintre cele mai iubite cupluri la acel moment.

“Am decis împreună că motivele care au dus la această ruptură să rămână ale noastre. Vă rugăm să ne respectați această decizie! Împreună, ținem să precizăm faptul că nu a fost vorba nici măcar de vreo tentativă al vreunui act de infidelitate”.

Oana Zăvoranu, atac direct la Adelina Pestrițu

În urmă cu doar câteva săptămâni, Oana Zăvoranu a pornit un adevărat război împotriva influenceriţelor din România, printre care şi Adelina Pestrițu. Actriţa din “Sacrificiul” o acuză pe fosta soţie a lui Liviu Vârciu că face bani pe urma naivităţii femeilor care o urmăresc pe Instagram.

“Pe spinarea voastră îşi fac baragladinile astea case, dressinguri şi vă zic cum dorm ele în aşternuturi de 8000 roni? Nu vă simţiţi prostite? Nu vă simţiţi furate pe fată? Păi asta avea în proprietatea ei două boxe în locaţie de gestiune prin Ibiza şi acum va zice vouă că va dă ea ceva?

Nu e nimic de plăcut. Falsitate, ipocrizie, minciună și cai verzi pe pereți. Nimic nu e real, ci artificial. Deschideți ochii odată cu influencereala asta obosită… Nu vedeți că nici nu știe să vorbească? V-a mințit când și-a tăiat nasul că a căzut cu rolele? Serios?”, a scris Oana, pe contul său de Facebook.