Oana Zăvoranu, dată în judecată. Ce au cerut toate vedetele care s-au aliat împotriva ei

Oana Zăvoranu, dată în judecată. Ce au cerut toate vedetele care s-au aliat împotriva ei
Oana Zăvoranu, dată în judecată

Oana Zăvoranu ar urma să plătească în urma vorbelor sale etrem de trasparente cu privire la alte vedete din showbiz pe care le-a atacat în video-urile de pe canalul său de YouTube. Ce au cerut persoanele publice care s-au aliat împotriva ei?

Oana Zăvoranu, dată în judecată de vedete

Replicile acide îi cam vin de hac Oanei Zăvoranu. Câteva dintre vedetele pe care le-a comentat aspru în videoclipurile sale de pe YouTube vor să-și facă dreptate. Astfel, bruneta e dată în judecată pentru a-și asuma în totalitate cele afirmate. Conform cancan.ro, cele care au apelat la lege pentru a îndrepta situația sunt: Anda Adam, Cristina ICH, Oana Roman, Alina Ceușan și Adelina Pestrițu. Acestea fiind zise…chiar la final de 2020 actrița din Sacrificiul s-a ales cu nu mai puțin de cinci procese.

Vedetele au înregistrat separat câte o acțiune la Judecătoria Sectorului 1 din București cu obiectul ordonanță președințială. Acestea doresc ca instanța de judecată să îi interzică actriței să mai folosească numele lor în public. “Ce faci? Iar mocăngești un loc să mai îți etalezi trupul de «zeiță»? Gata, ai renunțat la «minunățiile» din Dragon? Ce, chinezii n-au mai rezistat la «influencereala» ta?”, a comentat Oana la adresa fiicei fostului prim-ministru.

„Nu e nimic de plăcut, falsitate, ipocrizie, minciună și cai verzi pe pereți. Tu crezi ceva din ce zice? Te-a convins să cumperi ceva? Dacă da, ți-a plăcut că ai fost îndemnată să iei?…Răspuns: NU! Pentru că nimic nu e real, ci artificial. Deschideți ochii odată cu influencereala asta obosită… Ce e aia? Nu vedeți că nici nu știe să vorbească? V-a mințit când și-a tăiat nasul că a căzut cu rolele?.. Serios?… Nu, avea o bârnă cât casa, năsoasa și exemplele pot continua că eu le știu mai bine”, a mai spus aceasta referindu-se la Adelina Pestrțu.

„O să vină și rândul mocangistului șef”

“Ba da. Logic că o să vină și rândul mocangistului șef”, a spus actriţa cu privire la Dorian Popa, care i-a fost coleg de platou în cadrul serialului Sacrificiul.

“Voiam să vă anunț că merg mai departe cu motoarele turate în lupta mea pentru adevăr și demascarea tuturor gloabelor care vă prostesc și vă iau banii la mișto pe ace, brice și carice. Bufeurile lor mă amuză. Mă fac și mai vehementă în a-mi exercita dreptul la libera exprimare a adevărului față de oamenii care mă iubesc și mă apreciază pentru caracterul meu puternic și neînduplecat”
Oana Zăvoranu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI