Adelina Pestrițu, apariție uluitoare. Cum arată cizmele care valorează cât o mașină și cântăresc șapte kilograme

Cariera de influencer se ține cu multe ore de muncă

Adelina Pestrițu continuă să fie un influencer cu o carieră ascendentă, bifând contracte avantajoase. Recent, aceasta și-a făcut treaba excelent la Săptămâna Modei de la Milano, eveniment care s-a desfășurat în perioada 18-24 februarie, în orașul modei din Italia.

Adelina Pestrițu, apariție uluitoare

Adelina Pestrițu a fost un brand ambasador pentru Philipp Plein, iar apariția sa a fost una… cu greutate. Mai exact, cizmele purtate la Milano costă o avere și cântăresc 7 Kg.

În luna noiembrie 2019, Adelina Pestrițu a primit premiul pentru cel mai bun influencer din România, acordat de postul E! Entertainment, și a participat la gala din Los Angeles, pășind pe covorul roșu alături d ecelebrități precum Kim Kardashian, Jennifer Aniston sau Gwen Stefani. Evenimentul nu a fost unul singular, căci și alte evenimente și-au făcut loc în agenda Adelinei. Astfel că, cel mai recent contract de imagine este cel cu brand-ul internațional Philipp Plein, pe care Adelina l-a anunțat, cu entuziasm, pe rețelele de socializare.

Adelina Pestritu, în ținută Philipp Plein
Adelina Pestritu, în ținută Philipp Plein

„Sunt tare încântată să vă anunț că, pentru a doua oară, am fost selectată de echipa Philipp Plein influencer-ul care să reprezinte România la Fashion Show-ul din cadrul Săptămânii Modei de la Milano. Prima experiență de acest gen alături de designer-ul internațional am petrecut-o la New York, unde împreună cu soțul meu i-am vizitat locuința din Manhattan, unde a organizat un super-party, urmând ca de această dată să fiu prezentă la Milano. Astăzi mi-am ales și outfit-ul. Vă spun doar că încălțările cântăresc în jur de 7 kg și sunt din ultima lui colecție, o piesă de rezistență despre care s-a vorbit îndelung la nivel mondial”, a precizat Adelina pe rețelele sociale, în urmă cu 4 zile, înainte de a decola spre Milano.

Cât costă ținuta

Apariția ei a fost pe cât de spectaculoasă, pe atât de scumpă. Adelina Pestrițu a purtat haine și accesori Philipp Plein. Cizmele sunt adevărate bijuterii cu nouă catarame și mii de cristale și costă cât o Toyota Aygo, o Dacia Logan Full Option sau un Hyiunday i20. Magazinele de lux oferă prețul de 10.324 de euro.

De asemenea, sacoul, cu franjuri și monogramă costă pe site-ul Philipp Plein 1.750 de euro, iar geanta 1.125 de euro. Un calcul simplu arată un total de 13.199 de euro, adică 63.355 de lei

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI