Adelina Pestrițu, pusă la zid după ce a plecat în Italia. Panică din cauza coronavirus

Adelina Pestrițu, pusă la zid după ce a plecat în Italia. Ce i-au reproșat fanii?

Adelina Pestrițu a fost aspru criticată de fani! Totul a plecat de la participarea sa la un eveniment de modă din Italia. Ce au avut să-i reproșeze fanii și de ce i-au spus că este une exemplu atât de prost?

Adelina Pestrițu, val de critici din partea fanilor

Adelina Pestrițu a fost de curând plecată la un eveniment monden în Italia. Din păcate, situația din din lume din ultima vreme a ajuns să alarmeze teribil și românii. Panica instalată este din cauza românilor recent întorși din Italia care au fost puși să semneze un document pe propria răspundere care să ateste faptul că nu sunt bolnavi.

Virusul corona se extinde, iar numărul deceselor nu contenește să crească pe zi ce trece. Ade a revenit recent și ea din Italia, motiv pentru care i s-a reproșat pe rețelele de socializare că ar fi trebui să spună pas evenimentului la care a fost invitată ca măsură de precauție. Deși a purtat masca de protecție, acest lucru nu ajută enorm.

Adeina Pestrițu, pusă la zid după revenirea din Italia. Ce i-au reproșat fanii vedetei?
Adeina Pestrițu, pusă la zid după revenirea din Italia. Ce i-au reproșat fanii vedetei?

„Vorbești prostii!”

„Din păcate, într-o situație de genul acesta prea puțin contează job-ul, adică oricum nu e că rămâneai fără serviciu dacă nu erai tu prezentă acolo, deci e aiurea ce spui. Nu zic că tocmai tu o să aduci virusul în România, dar faptul că într-o asemenea situație tu te expui prin poze în piața din Milano și mai scrii că faci ce ține de tine, nu dă chiar nice. Repet, nu neapărat că tu vei aduce virusul, dar pentru binele tău chiar era de evitat, plus că ești persoană publică și pică foarte urât”
Comentariul unui internaut

„Vorbești prostii! Oameni sunt peste tot! Este suficient să fie unul singur pe stradă și să fie infectat! Contează unde ești când virusul poate fi chiar lângă tine?? Hai că nu e chaiar greu să mai punem mintea la contribuție”
Adelina Pestrițu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI