Adelina Pestrițu, jignită în public. Cum a reacționat fosta prezentatoare de la Kanal D

Adelina Pestrițu, jignită în public. Cum a reacționat fosta prezentatoare de la Kanal D

Adelina Pestrițu și-a convocat fanii de pe Instagram la un joc, însă, după câte se pare lucrurile au luat o întorsătură neplăcută pentru brunetă. Astfel că, una dintre internaute a criticat-o dur.

Adelina Pestrițu, jignită în public

Adelina Pestrițu a fost desemnată ”Cel mai bun influencer din România” la gala E! People’s Choice Awards 2019. Fosta prezentatoare de la Kanal D i-a dat, la rându-i, o lecție celei care a defăimat-o în public.

Adelina Pestrițu a făcut publică o poză în care stă întinsă în pat, într-o ținută provocatoare, ținându-și telefonul în mână, iar imaginea a fost completată de următoarea descriere: “Care este mesajul pe care ai vrea să îl primești de la mine?”.

Printre zecile de mii de like-uri și comentarii pozitive, au existat și câteva critici. Una vine de la o internaută care i-a scris următoarele:

“E foarte păcat că unii copii de 13 ani te urmăresc și cred că ești «perfecțiunea», pentru că nu mai avem modele”, i-a scris una dintre internaute Adelinei Pestrițu.

Cum răspune Adelina Pestrițu

Deranjată de afirmații, Adelina Pestrițu nu s-a sfiit însă să răspundă:“Andreea, copiii de 13 ani n-au ce căuta aici. Limita de vârstă este de 18, așa cum o spun cei de la Instagram în Termeni și Condiții. Cât despre modele… fiecare este liber să le și aleagă ? Gândim și simțim diferit”, i-a transmis vedeta.
Doar că atacul internautei nu s-a oprit după prima replică și discuția a continuat: “Dragilor, citiți și căutați adevăratele modele!”. Evident, replica acesteia nu a rămas fără de ecou, iar Adelina Pestrițu a continuat:

“Andreea, văd că insistați. Pentru cunoștința dumneavoastră, să știți că cititul este un lucru la care recurg de fiecare dată când am timp liber. Faptul că printre altele aleg să fiu și o femeie îngrijită sau să am preferințe mai puțin comune, nu mă face mai puțin bună sau nedemnă de a fi un model :)”, i-a răspuns bruneta celei care a jignit-o. De asemenea, într-un alt comentariu, Adelina Pestrițu a ținut să menționeze: “Depinde ce înseamnă pentru unii succes! Știi că atunci când unii vor să fie cârcotași sunt și dacă ești sfânt”, a conchis bruneta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI