24 oct. 2023 | 18:41

Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc casă la Șușani. Prezentatorul vrea să se mute acolo? „Vezi că ești mai bătrân decât mine” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc casă la Șușani. Prezentatorul vrea să se mute acolo?
Adela Popescu și Radu Vâlcan își fac o nouă casă de vacanță

Adela Popescu este foarte atașată de locurile natale și ori de câte ori timpul îi permite, merge la Șușani să își încarce bateriile. Partenerul ei de viață, Radu Vâlcan, s-a adaptat rapid și merge cu drag la socrii săi. Cei trei copiii ai lor – Andrei, Adrian și Alexandru – se simt bine în casa bunicilor, mai ales că acolo au loc adevărate reuniuni de familie. Mai mult a devenit o tradiție deja ca vedeta Pro TV să meargă de sărbătorile pascale sau de Crăciun acolo. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, Adela Popescu ne-a mărturisit că ea și Radu Vâlcan au decis să își construiască o casă la Șușani, unde să tragă când vin în vacanță și unde să își găzduiască și prietenii.

Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc o nouă casă

Adela Popescu și Radu Vâlcan nu și-au dat un termen la care să fie gata locuința lor de vacanță, întrucât nu îi presează nimic. Dacă inițial era vorba de o casă mică, treptat și-au dat seama că au nevoie de mai mult spațiu, respectiv să aibă neapărat un dormitor pentru prietenii care îi vor vizita.

Mai multe detalii ne-a oferit Adela Popescu, care exclude din start ideea de a se muta definitiv la Șușani.

Ați început construcția la o nouă locuință. Ați gândit-o ca o reședință de vacanță?

Da, ne-am tot gândit: o fi bine, nu o fi bine? Nici acum nu știm sigur. Dar noi chiar petrecem destul de mult timp la Șușani și de fiecare dată am sta mai mult, dar, de foarte multe ori nu prea avem loc. Casa părinților nu e o casă mică, e o casă normală.

Gândește-te că noi suntem 3 frați cu câte 2-3 copii fiecare. Casa părinților are 3 dormitoare, un living și o bucătărie, plus că este și Ioana, verișoara mea, care vine tot timpul cu părinții. Îți dai seama că nu încăpem.

Și atunci am zis: de ce nu ne facem noi o căsuță? Și am pornit de la o cămăruță. Să facem și noi o cămăruță cu un dormitor și avem: un living și 3 dormitoare. Am zis că un dormitor e al nostru, unul al copiilor și mai e un dormitor de oaspeți. Vine Fodor, unde îl culci? La cort?! Asta zic.

Adela Popescu: ”Eu nu am chef să mă mut la Șușani, să fie clar!”

Radu cum a îmbrățișat ideea asta?

Lui îi place mai mult decât mie. Acum ne uitam la niște chestii din lemn în care să pui răsaduri. I-am spus: tu ce vrei să faci? Vezi că tu ești mai bătrân decât mine! Eu nu am chef să mă mut la Șușani, să fie clar!

Nu, oricum mai e mult până atunci și nu vrem oricum să accelerăm procesul. O facem așa ușor, nu vrem să fie un stres, pentru că investim totuși niște bani.

Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc casă la Șușani

Adela Popescu și Radu Vâlcan își fac o nouă casă de vacanță

Citește și: Motivul pentru care Radu Vâlcan și Adela Popescu nu vor să expună chipurile copiilor lor pe Internet: ”Tatăl lor a fost un tâmpit”

Adela Popescu: ”Nu vrem să ne ducem economiile toate acolo”

Casa în ce stadiu este?

Se toarnă fundația. Nu e ca și cum ne mutăm acum. O să fie un proces de lungă durată, adică nu vrem să ne ducem economiile toate acolo. Noi vrem: acum torn fundația, mai ridici pereții la roșu, mai ridici la gri și așa mai departe.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Citește și: Adela Popescu și-a anunțat revenirea în televiziune: „Anul următor sigur!” De ce a luat o pauză de la PRO TV VIDEO EXCLUSIV

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actrița iubită de milioane de români care a avut o dramă neștiută și un destin tragic. Ce cuvinte a rostit înainte să moară
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematură
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Românii, striviți de prețuri. Un obicei banal a devenit un lux
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Se poate rămâne fără banii din CONTUL BANCAR. Informația a fost anunțată în mod oficial
Capital.ro
Scandal nou, între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Avocatul antrenorului: "Organele de poliție sesizate vor face cercetări"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro