Motivul pentru care Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul la 10 luni. Vedeta Pro TV nu s-a sfiit să recunoască

Motivul pentru care Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul la 10 luni. Vedeta Pro TV nu s-a sfiit să recunoască
De ce si-au botezat Adela Popescu si Radu Valcan fiul mai tarziu decat ar fi trebuit

Adela Popescu și Radu Vâlcan au întârziat cu câteva luni botezul fiului lor. Prâslea familiei a fost botezat mult mai târziu, iar prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” (PRO TV) a explicat și care a fost motivul pentru care s-a ajuns în această situație. Normal, copiii se botează la trei luni. Așadar, care este motivul pentru care Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul la 10 luni?

De ce și-a botezat Adela Popescu fiul la 10 luni. „Am și vorbit cu Radu și i-am zis că nu se poate, suntem ceva ce nu mai există”

Adela Popescu și Radu Vâlcan au găsit timp să-l boteze pe fiul lor cel mic, Adrian, abia la începutul acestei luni, în contextul în care micuțul avea deja 10 luni. Conștienți de faptul că în două luni cel mic împlinea un an, ei au pregătit totul pe repede înainte. Chiar și așa, totul a ieșit perfect, iar prima petrecere a lui Adrian a fost una pe cinste.

 „La noi ca la nimeni. Am și vorbit cu Radu și i-am zis că nu se poate, suntem ceva ce nu mai există. Copilul trebuia botezat ca la carte, la trei luni. Ne-am organizat frumos, petrecere, tot ce trebuie, am antamat la restaurant, am făcut aranjamente florare, foto corner, nu știu ce invitații, tot. Cu trei zile înainte am făcut covid și am anulat tot.

Pandemia a amânat botezul lui Adrian

După care a fost etapa aia de pandemie și s-a întrerupt pentru o scurtă perioadă, apoi a început turul doi de pandemie, iar am încercat să ne protejăm rudele și așa mai departe. Și acum când ne-am întors de la Paște am stat și ne-am gândit că nu se poate, trebuie să ne apucă de treabă, să stabilim o dată și să facem botezul copilului. Are 10 luni, nu puteam să-i tăiem moțul și să-l și botezăm în același timp”, a povestit Adela Popescu, potrivit EGO.ro.

Botezul, plănuit pe repede înainte

Prezentatoarea de la PRO TV a dezvăluit că la cât de agitați erau să rezolve mai repede botezul fiului cel mic, au organizat totul cu viteza luminii. În plus, nici nu au mai ținut cont că spațiul ales era unul destul de mic pentru atâția invitați câți au avut.

„Am stabilit 7 mai pentru că nașa lui, Ioana Scărlătescu, verișoara mea, putea atunci pentru că avea nu știu ce examene în următoarele weekend-uri și a rămas 7 mai. Am început să sunăm oamenii, toți puteau în data aia, doar că nu avem locație pentru că ce să vezi. Toți cei care și-au anulat evenimentele în pandemie și a fost și Postul Paștelui, acum imediat au început buluc să facă evenimente.

Câți invitați a avut Adela Popescu la botezul fiului său

Norocul nostru a fost că noi nu aveam un eveniment tipic, cum sunt cele mari, noi aveam 40 de invitați și în principiu ne trebuia un restaurant. Dar și la restaurantele unde noi voiam ba aveau un eveniment, ba mese rezervate. Am găsit până la urmă o locație care ne place mult și ne ducem destul de des, dar cei de acolo ne-au spus că e cam mică locația pentru câți suntem. Le-am zis că nu e nicio problemă, căci cu cât oamenii sunt înghesuiți, cu atât atmosfera este mai plăcută”, a mai declarat Adela Popescu pentru sursa citată mai sus.

Care a fost tematica petrecerii

Nu în ultimul rând, Adela Popescu și-a dorit în mod special ca tematica petrecerii să fie povestea celor „Cei 3 purceluși”, iar pe masa invitaților au avut ca mărturii trei porcușori, iar pe șapca lor era scrisă inițiala A, de la Adrian, micutul botezat.

 „Am stabilit tematica cei trei purceluși pentru că mie mi s-a părut că ni se potrivește. Noi dacă ne luăm în serios nu ne stă bine. Cred că avem nevoie de un element comic, că așa suntem noi. Și ce puteau să fie? Trei iezi? Ăia trei iezi mor, deci eu știu că în poveste îi mănâncă. Am făcut machetele acelea, pe care le-am luat acasă”, a mai povestit Adela Popescu.