Ce a ajutat-o pe Adela Popescu să-și revină după a treia naștere: ”N-am simțit nicio urmă de depresie postnatală”

Ce a ajutat-o pe Adela Popescu să-și revină după a treia naștere: ”N-am simțit nicio urmă de depresie postnatală”
Ce a ajutat-o pe Adela Popescu sa-si revina dupa a treia nastere

Adela Popescu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale de când a devenit mămică pentru a treia oară. Cum s-a refăcut soția lui Radu Vâlcan după nașterea micuțului Adrian.

Cum și-a revenit Adela Popescu după cea de-a treia naștere

Adela Popescu este fericita mămică a trei băieți, iar ea și Radu Vâlcan se bucură de o familie frumoasă, fericită și completă. Tânăra mamă eroină s-a refăcut foarte repede după cea de-a treia naștere, iar după doar două luni a revenit la Vorbește Lumea, acolo unde și-a reluat postul de prezentatoare la PRO TV.

Mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, Adela Popescu este extrem de ocupată și solicitată în această perioadă. La 4 luni de când l-a născut pe micuțul Adrian, soția lui Radu Vâlcan s-a întors la serviciu, unde telespectatorii o pot vedea pe micile ecrane de luni până vineri, la Vorbește Lumea.

Întrebată de urmăritorii de pe rețelele de socializare care a fost motivul pentru care și-a reluat activitatea profesională atât de repede, Adela Popescu a spus:

„Da, m-am întors la fel de repede cum m-am întors la Alexandru, și asta nu mi-a afectat nici alăptarea. Se poate rezolva. (…) Evident, diminețile, când mă trezesc ca să mă pregătesc pentru emisiune, probabil că aș mai dormi, dar oricum n-aș putea să fac asta, pentru că cei mici trebuie pregătiți de grădiniță.

Și atât eu, cât și Radu am fi făcut asta, ne-am fi trezit. Pe de altă parte, ca stare de spirit, faptul că ies în fiecare zi din casă, că cineva mă machiază, mă îmbracă frumos și, cumva, îmi distrage atenția de la treburile casnice, asta m-a ajutat să mă pun pe picioare foarte repede.

Chiar dacă de data asta n-am simțit nicio urmă de depresie postnatală sau mai știu eu ce. E foarte important să externalizezi anumite lucruri pe care tu nu poți să le faci. (…) Deci, se poate.”, a declarat soția lui Radu Vâlcan, exclusiv pentru Revista VIVA.

„N-am simțit nicio urmă de depresie post-natală!”

Frumoasa vedetă a mărturisit că starea ei de spirit este una extrem de bună de când s-a întors la Vorbește Lumea.

„Ca stare de spirit, faptul că ies în fiecare zi din casă, că cineva mă machiază, mă îmbracă frumos și, cumva, îmi distrage atenția de la treburile casnice, asta m-a ajutat să mă pun pe picioare foarte repede. Chiar dacă de data asta n-am simțit nicio urmă de depresie post-natală sau mai știu eu ce.

E foarte important să externalizezi anumite lucruri pe care tu nu poți să le faci. Avem foarte mare noroc și cu ajutorul bunicilor, de fiecare dată. De regulă, copiii petrec weekendul cu ei, astfel încât ne putem relaxa, în timpul săptămânii merg la grădiniță până la ora patru. Deci, se poate.”, a completat Adela Popescu pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI