Actorul Ned Beatty a murit. Era cunoscut din filmele “Deliverance” şi “Toy Story 3”

Actorul Ned Beatty a murit. Era cunoscut din filmele “Deliverance” şi “Toy Story 3”
Doliu la Hollywood! Ned Beatty a murit

Doliu la Hollywood! Ned Beatty, un actor nominalizat pentru un premiu Oscar după pelicula ‘Network’ și cunoscut pentru filmele ‘Deliverance’ și ‘Toy Story 3’ a murit. Starul s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, iar compania de management a anunțat veștile extrem de triste.

Net Beatty a murit! O lume întreagă a rămas îndurerată

Actorul Ned Beatty a murit din cauze naturale la vârsta de 83 de ani, lăsând fanii îndurerați. Deborah Miller, managerul starului, a confirmat veștile triste pentru presa de peste ocean. Acesta a fost înconjurat de cei dragi și în ultimele clipe, însă nu se cunosc mai multe detalii cu privire la acest tragic eveniment. 

„Ned a murit din cauze naturale duminică dimineaţă în prezenţa familiei sale şi a prietenilor lui apropiaţi. Ned avea un talent legendar și era un prieten drag. Ne va lipsi tuturor.”, a transmis Deborah Miller, agent al companiei Shelter Entertainment Group, într-un e-mail.

Ned s-a născut pe data de 6 iulie 1937 în Louisville, Kentucky. Starul și-a început cariera de actor la vârsta de 19 ani, apărând pentru prima oară pe scenă în piesa Wilderness Road. Acesta și-a petrecut 10 ani lucrând în mai multe teatre din Virginia, Kentucky și Indiana.

Cum a devenit cunoscut Ned Beatty

În 1972, el a devenit cunoscut publicului după ce a jucat în ‘Deliverance’ alături de Jon Voight și Burt Reynolds. În 1972, acesta a primit prima nominalizare la un premiu Oscar pentru pelicula ‘Network’, chiar dacă avea doar un rol secundar. De-a lungul carierei sale la Hollywood, Beatty a primit nominalizări pentru premiile Emmy după ce a apărut în filmele ‘Friendly Fire’ și ‘Last Train Home’, o nominalizare la Globurile de Aur pentru ‘Hear My Song’ și un premiu MTV pentru ‘Toy Story 3’.

Din păcate, acesta a lăsat în spate o lume întreagă ce l-a urmărit cu sufletul la gură pe marile ecrane. Între 1972 și 2013, acesta a apărut în peste 160 de producții de film și televiziune, demonstrând că este extrem de îndrăgostit de cariera sa explozivă de la Hollywood.

Chiar dacă actorul nu a primit foarte multe roluri principale de-a lungul timpului, starul nu a fost niciodată supărat de acest aspect. Beatty nu a avut regrete pentru rolurile sale, explicând că nu și-ar dori să fie liderul într-un film pentru că acest tip de rol aduce mai multe probleme decât crede lumea.

„Aduc mai multe probleme decât merită. Îmi pare rău pentru persoanele aflate într-o poziție așa. Nu este chiar plăcut.”, spunea el în trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI