Tragedie în lumea filmului. Joe Lara, actorul legendar care l-a interpretat pe „Tarzan”și-a pierdut viața într-un accident aviatic. Cine se afla alături de el

Doliu la Hollywood după moartea cutremurătoare a celebrului actor Joe Lara, cel care i-a dat viață personajului Tarzan, iubit de o lume întreagă. Tragedia a avut loc în apropierea orașului Smyrna, din statul Tennessee, după ce avionul în care se afla împreună cu soția sa și alte cinci persoane s-a prăbușit.

Ce au descoperit autoritățile

Vedeta serialului „Tarzan: The Epic Adventures”, din 1996, a murit sâmbătă, la vârsta de 58 de ani, în urma unui accident aviatic îngrozitor. Acesta se afla alături de soția sa, de pastorul Gwen Shamblin Lara, ginerele lui Gwen Shamblin Lara, pilotul avionului şi trei angajaţi ai bisericii conduse de soția actorului. Din păcate, în urma impactului nu au existat supraviețuitori.

Potrivit presei locale, micul avion în care se aflau cele opt persoane, un Cessna C501, s-a prăbuşit sâmbătă, în lacul Percy Priest lângă Smyrna, Tennessee, la scurt timp după decolare, a declarat Administraţia Federală a Aviaţiei. Potrivit primelor informații, avionul cu cei sapte pasageri se îndrepta spre Aeroportul Internaţional Palm Beach din Florida.

În ciuda faptului că avionul s-a prbușit în cursul zilei de sâmbătă, autoritățile au anunțat tragedia la 24 de ore distanță, după încetarea căutării unor posibili supraviețuitori, fiind confirmat decesul tuturor pasagerilor. Numele victimelor s-au făcut publice după ce familiile acestora au fost anunțate de tragedie.

Potrivit oficialilor din Rutheford, echipele de căutare au găsit în lacul tragediei mai multe rămășițe ale aeronavei, dar și rămășițe umane.

Actorul se retrăsese din lumea filmului

Regretatul actor s-a născut pe data de 2 octombrie 1962, în San Diego, California. Pe durata carierei sale în cinematografie, Joe Lara a avut mai multe roluri în filme de acțiune, dar și în seriale de televiziune, însă cel mai cunoscut a fost personajul Tarzan din filmul „Tarzan in Manhattan”, din 1989, și continuarea din serialul “Tarzan: The Epic Adventures”, din 1996.

Printre filmele în care a jucat se numără și “Sunset Heat” (1992), “Baywatch” (1993), “American Cyborg: Steel Warrior” (1993), “Steel Frontier” (1995), “Warhead” (1996), “Operation Delta Force” (1997), “Conan the Adventurer” (1998), “Armstrong” (1998), “Doomsdayer”( 2000) și “Dead Man’s Run” (2001).

Specialist în arte marţiale, William Joseph Lara renunțase  la cariera din lumea filmului, dedicându-se în totalitate muzicii country.

Urmărește secvențe din căutările victimelor, desfășurate de autoritățile locale

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI