Ce diferență de vârstă este între Adela Popescu și Radu Vâlcan: „E mai mare. Diferențele mi se par problematice”

Ce diferență de vârstă este între Adela Popescu și Radu Vâlcan: „E mai mare. Diferențele mi se par problematice”
Adela Popescu, dezvăluiri despre relația cu Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu rupt din povești, povestea lor de dragoste fiind un exemplu pentru foarte mulți fani. Cei doi și-au întemeiat o familie superbă și se bucură de trei băieței, însă puțini admiratori știu care este diferența de vârstă dintre aceștia.

Ce a spus Adela Popescu despre diferența de vârstă dintre ea și Radu Vâlcan

Adela Popescu, Bogdan Ciudoiu și Shurubel au grijă să îi implice pe telespectatori în fiecare ediție din cadrul show-ului pe care îl moderează. Aceștia s-au decis să discute despre diferența de vârstă întâlnită în cuplu, dorindu-și să afle totul despre experiența fanilor de la Vorbește lumea.

Shurubel le-a făcut fanilor o mărturisire despre viața lui de cuplu, explicând că diferența de vârstă dintre el și soția lui nu este una mare. Acesta a cerut-o pe partenera lui de soție în vacanța de iarnă din 2017-2018, căsătorindu-se un an mai târziu.

„Eu am 33 de ani, soţia are 31, deci e o diferenţă de doar 2 ani.”, a zis Shurubel, la Vorbește lumea.

„Nu, nu a contat”

Totuși, între Adela Popescu și Radu Vâlcan există o diferență de vârstă de 9 ani. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca oricând și se bucură de trei copii minunați, care le fac fiecare zi mult mai frumoasă. Simpatica prezentatoare de la Vorbește lumea a mărturisit că acest detaliu nu a contat vreodată.

Adela Popescu a explicat că piesele ascultate în trecut diferă atunci când vine vorba despre experiența de viață pe care o are partenerul său, însă alte diferențe nu există. Vedeta a punctat că beneficiază de maturitatea necesară pentru ca diferența de vârstă dintre ea și Radu Vâlcan să nu se simtă.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, un cuplu extrem de solid

În același timp, prezentatoarea de televiziune a mărturisit că diferențele culturale sau de alt gen i se par destul de problematice atunci când vine vorba despre viața de cuplu.

„La noi este o diferență mai mare. Eu am 35, el 44. Sunt 9 ani. Nu, nu a contat. El îmi povestește de perioada când era depeșar.

Am prins alte curente muzicale, dar sunt destul de matură să etompez diferența de 9 ani. Pe de altă parte, diferențele mi se par problematice, fie că este vorba de cultură sau de altele.”, a zis Adela Popescu, la Vorbește lumea.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au unit destinele în 2015, preferând să se bucure de un eveniment discret. La ceremonie au participat 60 de persoane. Cei doi au avut parte de una dintre cele mai frumoase zile din viața lor, petrecând într-un cadru superb și intim.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI