10 ian. 2022 | 12:49

Ce problemă are Adela Popescu cu fiul ei, Alexandru: „Îmi vine să zic că nu este cu mine”

Monden
Ce problemă are Adela Popescu cu fiul ei, Alexandru: „Îmi vine să zic că nu este cu mine”
Ce a spus Adela Popescu despre fiul ei, Alexandru

Adela Popescu este o mămică desăvârșită și încearcă să le ofere micuților săi tot ce este mai bun. Vedeta își ține fanii la curent cu orice se întâmplă în viața ei, așa că mulți au fost surprinși când a dezvăluit ce problemă are cu unul dintre băieți, Alexandru.

Adela Popescu, dezvăluiri despre familia ei

Adela Popescu și Radu Vâlcan se bucură de o familie numeroasă. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian. Aceștia reușesc să facă orice își propun, chiar dacă viața lor este plină, ținând cont de activitățile pe care le fac cu micuții lor.

Aceștia se bucură de un mare succes în televiziune și au grijă să se mai relaxeze din când în când, plecând în vacanță. Cu toate acestea, Adela Popescu a mărturisit că pasiunea micuțului ei, Alexandru, o surprinde de foarte multe ori. Acesta adoră să se costumeze și se îmbracă neobișnuit de multe ori.

„Alexandru este pasionat de costume, problema este că iese îmbrăcat cu ele din casă. Mereu mi-am imaginat că o să fiu o mamă drăguță.

Știi cum se îmbracă Alexandru? Îmi vine să zic că nu este cu mine. Și l-am și tuns frumos.”, a zis Adela Popescu la Vorbește lumea.

Diana Enache, totul despre fiul său. Ce pasiune are micuțul

Diana Enache a fost invitată în emisiunea de la Pro TV moderată de Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu. Vedeta de televiziune a venit alături de fiul său, Tomas. Micuțul a moștenit talentul de la tatăl său pentru desen.

Cu toate acestea, Diana Enache a mărturisit că viața alături de fiul său nu este chiar așa de ușoară, mai ales pentru că acesta este perfecționist. Micuțul își rupe desenele dacă consideră că nu au ieșit așa cum își dorea, însă părinții săi au grijă să păstreze orice lucrare.

„Brusc, s-a apucat să deseneze. Pe la 4 ani și jumătate a desenat locomotiva Thomas and friends. De la tatăl lui a moștenit talentul la desen. (…)

Viața alături de el nu este ușoară, este un copil perfecționist și sever cu el. Își rupe desenele dacă nu îi plac, noi alergăm după ele. Are o lume, desenele lui sunt vii, reprezintă o bucățică din el.”, a povestit Diana Enache.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro