Accident pe DN 2, între localităţile Coşereni şi Urziceni, soldat cu patru persoane rănite. În evenimentul rutier au fost implicate şapte autovehicule

Accident pe DN 2, între localităţile Coşereni şi Urziceni, soldat cu patru persoane rănite. În evenimentul rutier au fost implicate şapte autovehicule
Accident rutier grav în județul Ialomița, soldat cu patru victime

Șapte vehicule au fost implicate într-un grav accident rutier petrecut pe DN 2, între localitățile Coșereni și Urziceni, potrivit Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Accident rutier grav în Ialomița

În urma impactului, patru persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Acestea au suferit leziuni ușoare și au fost evaluate la fața locului. Pentru o perioadă scurtă de timp, traficul rutier s-a desfășurat pe o singură bandă de circualție.

„Traficul rutier se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare şi efectuarea cercetării locului faptei, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, precizează Centrul Infotrafic.

După ce au fost evaluate la fața locului, cele patru persoane care prezentau leziuni ușoare au fost transportate de ambulanțe la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„Cele patru victime au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale. În zona accidentului se circulă alternativ”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Ialomiţa.

Conform Inspectoratului de Poliției Județean Ialomița, șapte autovehicule au fost implicate în accident. Oamenii legii continuă cercetările pentru a afla cauzele exacte ale accidentului. Aceștia au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Accident fatal în Filipești

În cursul zilei de ieri, un alt accident grav a avut loc în comuna Filipești, pe DN2 – E85, în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața. Un tânăr de 23 de ani nu a acordat prioritate, la ieșirea de pe un drum lateral, unui ansamblu format din cap tractor și semiremorcă, care se deplasa pe direcția Neamț – Bacău.

Conducătorul de 23 de ani și doi minori, în vârstă de o lună și 3 ani, au decedat în urma impactului. De asemenea, în autoturismul condus de tânărul de 23 de ani se mai afla o tânără, tot de 23 de ani. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La volanului TIR-ului se afla un bărbat de 45 de ani din Suceava. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul arătând că nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Oamenii legii continuă cercetările și au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI