Accident rutier grav în localitatea Lechința, cu 15 persoane implicate. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Accident rutier grav în localitatea Lechința, cu 15 persoane implicate. A fost activat Planul Roșu de Intervenție
Accident între un autocar și o cisternă cu motorină, la Lechința

Un grav accident rutier a avut loc în localitatea Lechința, Bistrița-Năsăud. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție, după ce un autocar și o cisternă cu motorină au intrat în coliziune.

Două persoane au fost grav rănite

UPDATE 18:42 Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat. Echipajele de intervenție au găsit 15 persoane la locul accidentului. Un bărbat a fost găsit în stop cardiorespirator. Medicii au încercat să-o salveze viață, însă, din păcate, nu au mai putut face nimic.

Cea de-a doua victimă a fost stabilizată și transportată la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale amănunțite. Restul persoanelor au fost evaluate medical la fața locului, iar starea lor de sănătate nu a impus transport la o unitate medicală.

La fața locului s-au deplasat de urgență trei autospeciale de stingere, două ambulanțe SMURD, o descarcerare, o unitate de terapie intensivă mobilă și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

În incident au fost implicate 15 persoane. Una dintre persoanele rănite se află în stop cardio respirator, iar o alta se află în stare gravă. Celelalte persoane sunt evaluate medical la fața locului.

Din cauza numărului mare de persoane implicate în accident, autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului, lucru care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Știre în curs de actualizare…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI