Accident la ‘Splash! Vedete la apă’. Ce s-a întâmplat la Antena 1, putea fi mai grav

Accident la ‘Splash! Vedete la apă’. Ce s-a întâmplat la Antena 1, putea fi mai grav
Accident la ‘Splash! Vedete la apă’

A fost accident la emisiunea Splash! Vedete la apă. Una dintre concurente a alunecat pe podeaua umedă chiar în fața juraților și s-a ales cu câteva lovituri minore.

Accident la ‘Splash! Vedete la apă’

Imediat după ce și-a executat săritura în apă, concurenta Elena Ionescu a alunecat pe podeaua umedă. Din neatenție, aceasta a căzut, însă din fericire urmările nu au fost grave, însă puteau fi, având în vedere că podeua era umedă.

Ediția emisiunii s-a încehiat însă cu un nou câștigător, care va merge în marea finală. Este vorba, de data aceasta, despre un concurent care a sărit d ela zece metri și a avut parte de o săritură spectaculoasă. Este vorba despre Jador, fostul Faimos de la Survivor România.

El a fost desemnat câștigătorul ediției, după cele trei sărituri, dar și al voucher-ului în valoare de 1500 de euro. Dar nu toți concurenții au avut parte de momente plăcute, astfel că Elena Ionescu a căzut chiar în fața juraților. Colegii de pe bancă au urmărit totul speriați, pregătiți să îi sară în ajutor brunetei. Însă din fericire, totul s-a încheiat cu bine, iar artista este în afara oricărui pericol.

Banii pe care îi primesc aceste vedete ca să sară în apă sunt între 900 și 1.400 de euro, în funcție de popularitatea lor. Andreea Antonescu, Otilia Bilionera, Natalia Duminică, Margherita de la Clejani, DJ Harra, Andreea Tonciu, Emy Alupei și Roxana Nemeș se numără printre vedetele acestui sezon al emisiunii Splash! Vedete la Apă. Din juriul emisiunii fac parte Iulia Albu, Nea Mărin și Jean de la Craiova, fost concurent al emisiunii Splash! Vedete la apă.

Scandal între Jador și Maria Ilioiu

Sâmbătă, 4 septembrie, a fost ediție în care a avut loc și un scandal între Jador și Maria Ilioiu, după ce acesta a făcut o glumă care nu i-a picat tocmi bine fostei ispite de la Insula Iubirii. Astfel, Jador a aruncat-o în piscină pe blondină, iar ea a văzut negru în fața ochilor. Maria Ilioiu a răbufnit și i-a adresat cuvinte jignitoare lui Jador.

Maria Ilioiu spunea încă de la primele repetiții că nu se simte prea bine. Dar Jador a considerat că vedeta nu vrea, de fapt, să repete săritura. Acesta s-a apropiat de ea când aceasta stătea pe marginea piscinei, a luat-o în brațe, iar apoi a sărit cu aceasta în piscină.

”Vii tu aici ca pițipoanca. Bagă minciuni din alea cum băgam eu în clasa a III-a”, i-a spus Jador Mariei Ilioiu în glumă.

Gluma făcută de Jador nu a fost ”gustată” însă de Maria Ilioiu, care s-a enervat la culme.

”Râdem glumim, dar a făcut o glumă urâtă de bădăran, cocalar. Nici nu pot să mă supăr pe el… că eu țin de glumă”, a spus și fosta ispită de la Insula Iubirii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI