Jador, jignit de o vedetă la ‘Splash! Vedete la apă’: ‘Un cocalar și un bădăran’

Sâmbătă seară, 4 septembrie, a avut loc o nouă ediție a emisiunii ‘Splash! Vedete la apă’. Din păcate, momentele tensionate nu au lipsit între vedetele care au acceptat provocarea de a-și învinge frica de înălțime la ‘Splash! Vedete la apă’.

Jador, jignit de o vedetă la ‘Splash! Vedete la apă’

Maria Ilioiu și Jador au fost protagoniștii unui scandal, după ce solistul de manele a încercat să facă o glumă care nu i-a picat tocmi bine fostei ispite de la Insula Iubirii. Jador a aruncat-o în piscină pe blondină, care a văzut negru în fața ochilor. Maria Ilioiu nu a stat prea mult pe gânduri și i-a adresat cuvinte jignitoare lui Jador.

Încă de la primele repetiții la ‘Splash! Vedete la apă’, Maria a mărturisit că nu se simte tocmai bine. În schimb, Jador a considerat că acesta doar un motiv pentru ca roșcata să nu repete săritura. Drept urmare, solistul a luat atitudine, s-a apropiat de ea în timp ce stătea pe marginea piscinei și a luat-o în brațe, după care a sărit împreună cu aceasta în piscină.

Maria Ilioiu: ‘A făcut o glumă urâtă de bădăran, cocalar

”Vii tu aici ca pițipoanca. Bagă minciuni din alea cum băgam eu în clasa a III-a”, i-a spus Jador Mariei Ilioiu în glumă.

Din păcate, gluma făcută de Jador nu a fost ‘gustată’ de Maria Ilioiu, care s-a enervat la culme.

”Râdem glumim, dar a făcut o glumă urâtă de bădăran, cocalar. Nici nu pot să mă supăr pe el… că eu țin de glumă”, a spus și fosta ispită de la Insula Iubirii.

Ce i-a făcut Jador Elenei Ionescu, la ‘Splash! Vedete la apă’

Jador și Elena Ionescu participă la Splash! Vedete la apă. Imaginile cu cei doi au devenit virale, după ce cântărețul a făcut un gest interzis. Se pare că între vedete lucrurile s-au încins. Cel puțin așa a fost în cazul lui Jador și al Elenei Ionescu.

Cei doi au avut câteva momente în care fanii s-au întrebat dacă nu cumva între ei este ceva mai mult decât o simplă amiciție.

Jador și Blaze stăteau pe marginea piscinei, acolo unde se afla și Elena Ionescu. Cu umorul lui binecunoscut, Jador i-a pus mâna pe fund fostei câștigătoare Survivor.

Elena Ionescu nu s-a arătat deloc deranjat, ci chiar l-a luat în brațe. Fanii au început deja să facă speculații privind o potențială relație între cei doi, mai ales având în vedere reacția cântăreței. A dat-o jos de pe marginea piscinei și au stat îmbrățișați câteva minute.