Accident grav pe A1, lângă București. Cinci maşini sunt implicate, traficul este blocat

Accident grav pe A1, lângă București. Cinci maşini sunt implicate, traficul este blocat
Accident grav pe A1.

Accident cu cinci mașini pe Autostrada A1. Cel puțin șase persoane au fost rănite în urma impactului produs în această după-amiază. Totul s-a petrecut pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 12, pe sensul spre Capitală. Traficul este la aceste momente blocat, iar elicopterul SMURD preia răniții. Pompierii au acționat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. La fața locului au venit de urgență șase echipaje SMURD, UTIM și elicopterul SMURD.

Accident A1: cinci mașini au fost implicate

Cel puțin șase persoane au fost rănite în această după-amiază într-un accident cu cinci mașini pe Autostrada A1 București – Pitești. Totul s-a petrecut la kilometrul 12, pe sensul spre Capitală. Traficul este blocat în aceste clipe. Pompierii au acționat de urgență cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, șase echipaj SMURD, UTIM și elicopterul SMURD.

Una din victime era conștientă. Aceasta a fost descarcerată și preluată de elicopterul SMURD. Șase persoane au fost rănite din cauza impactului. Toate acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Traficul rutier este blocat pe toată durata intervenției și cercetărilor. Momentan se circulă deviat de la km 23. Specialiștii estimează reluarea traficului în condiții normale după orele 21:00.

Accident în lanț pe A1

Un alt accident în lanț a avut loc tot pe Autostrada A1 în luna iulie. Totul s-a produs în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că traficul a fost oprit pe Autostrada A1 pe sensul Pitești către București, la kilometrul 17, în urma unui accident rutier în care au fost implicate 7 autovehicule.

La fața locului s-au deplasat de urgență cinci ambulanțe SMURD și un elicopter SMURD, o autospecială SABIF, descarcerare şi o autospecială de stingere. Dintre cele 12 persoane implicate, cinci victime au fost transportate la spital, iar o persoană a decedat.

„În această dimineață, în jurul orei 8:30, pe autostrada A1, la km 17, în zona localității Ciorogârla, s-a produs un accidentul rutier, în care au fost implicate 7 autovehicule. Din impact a rezultat 6 victime, respectiv o persoană decedată și alte 5 rănite.Cele 5 victime au fost transportate la spital, de către echipajele medicale sosite la fața locului, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

La acest moment traficul a fost reluat pe banda 2.Polițiștii Brigăzii Autostrăzi efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.”, au transmis reprezentanții IPJ Ilfov despre accidentul în lanț care s-a petrecut în luna iulie din anul curent.