11 mai 2021 | 20:20

A sărit la bătaie în direct la Acces Direct. Mirela Vaida a făcut o criză de nervi

Monden
A sărit la bătaie în direct la Acces Direct. Mirela Vaida a făcut o criză de nervi
Bătaie la Acces Direct. Mirela Vaida a făcut o criză de nervi

Scene incredibile în platoul de la Acces Direct! Ediția de azi surprinde cu noi tensiuni. Unul din invitați a sărit la bătaie în direct. Gazda emisiunii nu a mai putut suporta și a făcut o criză de nervi. Ce s-a întâmplat?

Bătaie la Acces Direct! Mirela Vaida a făcut o criză de nervi

Scene halucinante în direct la emisiunea pe care o moderează Mirela Vaida. Războiul a fost dus între cei doi invitați din ediția de azi, 11 mai. Mai exact, Robert Ionescu a sărit să-l bată pe Rafelo sub privirile celorlalți oameni aflați în platoul show-ului și a prezentatoarei de televiziune care a rămas înmărmurită.

Actrița a luat rapid atitudine și i-a amenințat pe cei doi cu paza dacă nu se liniștesc pentru că nu vrea ca oamenii de acasă să vadă asemenea agresivitate pe micile ecrane. Scandalul dintre youtuber și cântărețul de manele nu pare să se termine curând pentru că în loc să se rezolve pare că escaladează pe zi ce trece.

Totul s-a petrecut după ce artistul i-ar fi furat iubita lui Robert. Cel din urmă ar fi avut un comportament agresiv la adresa fostului concurent de la emisiunea „Puterea Dragostei” după ce a văzut-o pe partenera sa în brațele lui.

„Ea mi-a zis că vrea să-i dau un sfat”

Războiul dintre cei doi tineri a continuat în platoul emisiunii Acces Direct. Cântărețul a susținut că nu ar fi fost un gest ieșit din comun să o cuprindă pe Alexandra, care i-a furat inima youtuber-ului, mărturisind că nu este vorba de nicio relație de iubire între ei:

„Nu puteam să las treaba așa, pentru că lumea îmi trimite mesaje: „băi, obraznicule, îi furi iubita omului”. A venit femeia să vorbim despre un clip. Noi ne-am văzut la Ploiești, am fost la studio, i-am arătat piesa, că vreau să participe, să joace. A zis „ok”.

E frumoasă și vreau să joace în clip. În București a venit la mine, pentru că era în zona ei. Am coborât, am vorbit cu ea. (…) Ea mi-a zis mie că s-a certat cu Robert seara și mi-a zis că vrea să-i dau un sfat.”

Tinerii se cunosc de o bună perioadă

” Eu știind că Robert are multe secrete, știu cum e el ca persoană. Lumea-l vede îngeraș, dar el e Dracula pe pământ. Eu vorbisem cu el și i-am zis că aș lua-o într-un clip, dar cred că a uitat. Eram în fața blocului. Eu sunt cel mai pașnic om, nu mă cert cu nimeni. Nu l-am făcut „sărăcie”, așa e el. Eu vreau să lămuresc situația să nu-mi mai dea oamenii mesaje. (…) Eu fac haz de necaz, dar nu-mi face bine că mă înjură lumea. Nu vreau să am nicio confruntare față în față. Eu sunt foarte pașnic, dar dacă sunt provocat, dau bine!”
Rafelo

„M-ai făcut „sărăcie, dracula pe pământ”, adineauri ai zis că vorbește cu Alexandra. Ești mincinos și parșiv. (…) Îmi cer scuze pentru reacția mea. A vorbit urât pe Internet, m-a denigrat”, a declarat Robert Ionescu.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Capital.ro
Pensiile care vor trece printr-o a doua recalculare. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, anunţ important
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro