Mirela Vaida e în pericol. Ce anunț a făcut prezentatoarea Acces Direct, la TV

Mirela Vaida e în pericol. Ce anunț a făcut prezentatoarea Acces Direct, la TV
Mirela Vaida e in pericol

Clipe dificile pentru frumoasa Mirela Vaida. Prezentatoarei de la Acces Direct nu i-a venit să creadă ce veste a primit, la întoarcerea sa din vacanța exotică. Vedeta se teme, în continuare, pentru viața ei și spune că trauma prin care a trecut nu poate fi uitată atât de ușor. Ce anunț a făcut prezentatoarea Acces Direct, la TV.

Mirela Vaida e în pericol

Blondina a avut un șoc atunci când a aflat că atacatoarea sa și complicele său se află în libertate. Ironică fiind, Mirela Vaida a spus în direct, la Antena 1, că ar putea să le considere prietene pe agresoare și confidenta ei, din moment ce ar putea, oricând, să-și facă reapariția pe scena de la Acces Direct.

„Am fugit crezând că o las toate lucrurile în spate și tot ce m-a afectat nu mă mai afectează și când m-am întors am aflat că prietenele mele cu pietroaiele sunt libere prin metrou, își fac viața, n-are nimeni nicio treabă, nu le întreabă nimeni, nici poliție, nici procurori. Nimic și nimeni, libere ca pasărea cerului.

Ele stau pe aici, sunt pe aici, mâine poimâine devenim prietene. Dacă avem noroc scăpăm, dacă nu, nu. Dacă te nimerește pietroiul în cap, dacă n-ai avut noroc, aia e. Ele spun că eu încă le datorez eu lor bani, deci mă aștept să se mai întâmple doamne ferește.”, a spus gazda emisiunii Acces Direct.

Agresoarea Mirelei Vaida avea probleme psihice

Mirela Vaida spune că nu poate uita momentul în care o femeie a intrat dezbrăcată, în platoul de la Antena 1, și a aruncat cu un pietroi de trei kilograme la picioarele vedetei.

„Sunt detalii pe care nu pot să le fac publice, dar sunt scrise negru pe alb. Aceste femei au primit nişte telefoane de la cineva înainte să ajungă la sediu. Au fost puse de cineva, nu ştim de către cine momentan. Dar ele au spus asta! Suntem acuzaţi că complicam ancheta, că nu vă lăsăm să vă faceţi treaba… Vă lăsăm, dar nu pot să aştept să îmi dea cineva cu bolovanul în cap când plec acasă! Vă rog să vă faceţi treaba!

Procurorii trebuie să facă asta, v-am dat-o pe făraş! Trăim într-un stat indolent. Nu se poate aşa ceva. E tot pe aici cea care mă ameninţă, v-o dăm din nou, ce faceţi cu ea, dragi procurori?”, declara atunci Mirela Vaida.

„S-a greşit din start în această anchetă. Trebuia să aibă loc o percheziţie pentru a se ajunge la autorul moral al acestei fapte”, a spus şi avocatul vedetei de la Antena 1.

„Încercăm și noi să ne dăm seama ce s-a întâmplat. E clar că femeia avea probleme psihice. Am vorbit între noi să vedem dacă o recunoaște cineva iar un coleg a spus că parcă și-o amintește, dar nu era foarte sigur. Cert este că nu a fost o farsă sau regie, așa ceva nu se poate înscena”, a dezvăluit un angajat al emisiunii prezentate de Mirela Vaida.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI