A pus zahăr amestecat cu bicarbonat de sodiu în frigider și a așteptat peste noapte. Ce a descoperit apoi e șocant

A pus zahăr amestecat cu bicarbonat de sodiu în frigider și a așteptat peste noapte. Ce a descoperit apoi e șocant
Truc util: amestecă zahăr cu bicarbonat de sodiu

Ce se întâmplă dacă amesteci zahăr cu bicarbonat de sodiu și pui combinația în frigider? Trebuie să ai răbdare și să aștepți peste noapte pentru a vedea efectele la care nu te-ai fi așteptat. Ce a descoperit o gospodină care a făcut acest experiment? La ce te ajută acest truc și cum trebuie să procedezi după ce alături cele două ingrediente? Ziua ta de curățenie va fi cu siguranță mult mai ușoară.

Truc util pentru casă: amestecă zahăr cu bicarbonat de sodiu

Gândacii de bucătărie intră deseori în locuința ta fără să observi. Indiferent de cât de aspru ai curăța fiecare încăpere, se găsesc anumite zone unde ei să își facă apariția pe neașteptate.

Bucătăria este mereu o ascunzătoare bună pentru insectele care doresc să se stabilească. Ele preferă locurile calde, pline de deșeuri alimentare sau câteva colțuri mai ascunse. Poate nu multe gospodine știu, dar ei adoră și frigiderul.

Un truc cu zahăr și bicarbonat de sodiu pentru eliminarea lor din frigider te ajută imediat. Nu trebuie să îți mai bați capul cu fel și fel de moduri de curățat sau să dai sume uriașe pe produse din supermarket care la final nu te ajută atât de tare.

La ce te ajută?

Aceștia nu sunt iubiți de nimeni și pare că oricât de mult ai vrea să scapi, ei își găsesc intrarea în casa ta. Sunt locuitori ai Pământului de milioane de ani, lucru care reprezintă un avantaj pentru evoluția și adaptarea lor în condiții la care nu te-ai fi gândit. Aceștia adoră locurile calde, dar și cele la extremă.

Gândacii vor încerca să supraviețuiască în compartimentele motorului aparatului tău, mai ales că acolo se și încălzesc uneori. Cu greu îi găsești la congelator pentru că nu suportă o astfel de temperatură.

Cum trebuie să procedezi?

Cum să scapi rapid de ei? Amestecă zahăr și bicarbonat de sodiu și lasă remediul casnic în locurile unde ai observat gândaci, dar și în frigider.

De asemenea, uleiul de mentă este foarte eficient împotriva insectelor. Pune câteva picături generoase într-o sticlă cu pulverizator alături de puțină apă. Aplică serul pe toate zonele infestate cu gândaci și vei vedea cum vei scăpa rapid de ei.

Un studiu realizat de Universitatea Națională Autonomă din Mexic a indicat faptul că gândacii pot sta până la 15 zile în interiorul frigiderului tău. Structura lor biologică le conferă caracteristica de a fi mici fosile vii în această lume.